Ο οδηγός της Ferrari Charles Leclerc ανοίγει παγωτατζίδικο στο Μιλάνο

1.692 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2024)
Ο οδηγός της Ferrari Charles Leclerc ανοίγει παγωτατζίδικο στο Μιλάνο
2 Φωτογραφίες »

- Το νέο εγχείρημα του οδηγού της Ferrari θα παρουσιαστεί στις 11 Απριλίου στο Μιλάνο
- Συνεργάτες του θα είναι οι ιδρυτές της διάσημης αλυσίδας παγωτού Grom
- Είχε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του να γίνει επιχειρηματίας σε παλαιότερη συνέντευξή του

Το νέο εγχείρημα του οδηγού της Ferrari θα παρουσιαστεί στις 11 Απριλίου στο Μιλάνο

Η επιχειρηματική διάσταση των οδηγών αγώνων γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Ορισμένοι από αυτούς επιλέγουν να ασχοληθούν με τη μόδα, ενώ άλλοι προτιμούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τον κόσμο των αγώνων ή να ανοίξουν ένα εστιατόριο. Ο Charles Leclerc από μεριάς του αναμένεται να ανοίξει ένα παγωτατζίδικο με την ονομασία "LEC" στο Μιλάνο. Το νέο εγχείρημα του οδηγού της Ferrari πιθανότατα θα παρουσιαστεί στο κοινό στις 11 Απριλίου στο Salone del Mobile.

Συνεργάτες του θα είναι οι ιδρυτές της διάσημης αλυσίδας παγωτού Grom

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του Milano Today, συνεργάτες του Leclerc αναμένεται να είναι οι Federico Grom και Guido Martinetti, ιδρυτές της διάσημης αλυσίδας παγωτού "Grom", η οποία αργότερα εξαγοράστηκε από την Unilever. Προφανώς, εκτός από τους Grom και Martinetti, θα συμμετέχει και ο μάνατζερ του Charles Leclerc, Nicolas Todt.

Είχε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του να γίνει επιχειρηματίας σε παλαιότερη συνέντευξή του

Η είσοδος του Leclerc στον κόσμο της επιχειρηματικότητας δεν αποτελεί έκπληξη καθώς ο ίδιος είχε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του σε μια συνέντευξή του πέρυσι. Τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Αναλαμβάνω μια νέα μεγάλη περιπέτεια εκτός της αγωνιστικής πίστας. Ως επαγγελματίας αθλητής, είναι ζωτικής σημασίας για μένα να διατηρώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής, όπου η απόδοσή μου συνδέεται στενά με την αφοσίωση, την προπόνηση και τη φυσική κατάσταση. Ωστόσο, αυτό δεν με εμποδίζει να ενδίδω σε μερικές ένοχες απολαύσεις, ειδικά σε ένα φαγητό που λατρεύω. Ίσως να έχετε ήδη μαντέψει ποιο είναι αυτό».

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER