Αμερικανικής αισθητικής ταμπλό με προσεγμένη όμως ποιότητα και βελτιωμένο φινίρισμα: η νέα Mustang βελτιώθηκε από λίγο αλλά σε πολλά σημεία.

Nέος, full digital πίνακας οργάνων: ο οδηγός διαλέγει από ποικιλία μοτίβων και θεμάτων.

Τα μενού έχουν πληροφορίες για απίθανες πλευρές του αυτοκινήτου.

Σεβασμός στο γείτονα: ο ήχος της εξάτμισης μπορεί να διαμορφωθεί.

Εσωτερικό: Γερά στην ψηφιακή εποχή, με βελτιωμένη ποιότητα

15.513 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2018)

Η εικόνα στο εσωτερικό δεν αλλάζει από πλευράς δομής. Ο πίνακας οργάνων όμως είναι πλέον πλήρως ψηφιακός. Πρακτικά ο οδηγός έχει εμπρός του μια μεγάλη και πλήρως διαμορφωσιμη οθόνη με διαγώνιο 12 ιντσών. Τα μοτίβα είναι πολλά και αλλάζουν ανάλογα και με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεχθεί, ενώ έξτρα επιλογές υπάρχουν για τα χρώματα. Συνολικά, το ταμπλό συνεχίζει να αποπνέει τη γνώριμη, αμερικανική, πληθωρική αλλά όχι και χοντροκομμένη αίσθηση. Τα υλικά ήταν καλά αλλά έχουν γίνει καλύτερα και έχουν απλώσει και περισσότερο πλέον μέσα στην καμπίνα: Είναι πιο μαλακές οι επενδύσεις στο εσωτερικό των θυρών, το φινίρισμα και η προσοχή στη λεπτομέρεια έχουν γίνει με ακόμα πιο διεξοδικό τρόπο και γενικά η Mustang κατοχυρώνει πιο καλά πλέον τις premium φιλοδοξίες της.

Ο οδηγός έχει σταθερά στη διάθεσή του διάφορα mode λειτουργίας, για άνεση, για κακές καιρικές συνθήκες, για σπορ αίσθηση, για χρήση σε πίστα ή στην ευθεία μιας drag αρένας, ενώ έχει προστεθεί και μια πιο προσωπική επιλογή με το όνομα «Μy Mode», αυτό που άλλες εταιρείες ονομάζουν «individual». Στο μενού ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει μέχρι και τον ήχο που θα βγάζει η εξάτμιση για να μην ενοχλεί όταν δε θέλει ή δεν πρέπει. Βοηθήματα όπως η αναγνώριση επικείμενης σύγκρουσης με εντοπισμό πεζών, η διάτήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας κ.α. καθιστούν τη Mustang απόλυτα προσαρμοσμένη στην εποχή της.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center