Όφελος έως και 2.000 ευρώ για αγορά Opel

Όφελος έως και 2.000 ευρώ για αγορά Opel

3.111 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2022)

Ακόμα πιο εύκολη κάνει την απόκτηση ενός μοντέλου Opel η ελληνική αντιπροσωπεία, προσφέροντας σε μία ευρεία γκάμα μοντέλων προωθητικά προγράμματα, όπου το όφελος μπορεί να φτάσει έως και τα 2.000 ευρώ.

Έως το τέλος Ιουνίου

Η Opel θέλει να κάνει πιο προσιτά τα μοντέλα της στο ελληνικό κοινό και το καταφέρνει χάρη σε μία σειρά από προωθητικά προγράμματα. Ανάλογα το μοντέλο, το όφελος ξεκινά από τα 700 ευρώ και φτάνει ακόμα και τα 2.000 ευρώ, ενώ εκτός από τις εκδόσεις αυτοκινήτων με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, στα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται και αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, την ώρα που παράλληλα τρέχει το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στα 900 ευρώ το όφελος για το best-seller Corsa

Τα προωθητικά προγράμματα που έχουν ισχύ έως το τέλος Ιουνίου (30/6/22) ξεκινούν από το best-seller, Corsa, αλλά και την ηλεκτρική του εκδοχή Corsa-e. Για το πρώτο το όφελος είναι έως και 900 ευρώ, ενώ για το δεύτερο έως 700 ευρώ. Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση, η εταιρεία προσφέρει το πρόγραμμα «!more OPEL» που αυξάνουν ακόμα περισσότερο το εξοπλιστικό υπόβαθρο.

Mokka με όφελος 800 ευρώ, Grandland με 1.100 ευρώ

Τα ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του νέου Mokka και του ηλεκτρικού Mokka-e. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις το συνολικό όφελος για τον αγοραστή ανέρχεται έως και 800 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση, ο εξοπλισμός της οποίας θα αναβαθμιστεί δωρεάν. Έως 800 ευρώ είναι το όφελος και για το μικρό SUV, Crossland, ενώ για το μεγαλύτερο Grandland το συνολικό όφελος φτάνει έως και τα 1.100 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto