Στο εσωτερικό του το νέο i10 έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη στο επίπεδο της ποιότητας και παράλληλα προσφέρει πολλές περισσότερες τεχνολογικές παροχές.

Το εσωτερικό του απερχόμενου μοντέλου.

Εσωτερικό: Ποιοτικότερο και πιο hi-tech εσωτερικό

18.862 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2019)

Ο νέος εσωτερικός διάκοσμος αποδεικνύει, από την πρώτη κιόλας ματιά, πως οι σχεδιαστές της Hyundai εργάστηκαν σκληρά για να τον βελτιώσουν στη νέα γενιά. Συνολικά, το φινίρισμα είναι τώρα σίγουρα πιο ποιοτικό και η εργονομία φαίνεται πως είναι βελτιωμένη, όπως διαπιστώσαμε και στην έκθεση της Φρανκφούρτης αλλά και της Αθήνας όπου και μπήκαμε στην καμπίνα του. Παράλληλα, το νέο i10 εξοπλίζεται τώρα με το μοντέρνο τριάκτινο τιμόνι των μεγαλύτερων «αδελφών» του, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι μεγαλύτερος και περιλαμβάνει περισσότερη πληροφόρηση. Η οθόνη του για την υποστήριξη του infotainment έφτασε στις 8 ίντσες, έχει μετακινηθεί δίπλα στον πίνακα οργάνων, ώστε ο οδηγός να μην χρειάζεται να πάρει τα μάτια του από το δρόμο για να τη διαχειριστεί.

Πάντα από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας
Η ολική ανασχεδίαση του αμαξώματος σύμφωνα με τη Hyundai, αναβαθμίζει τους χώρους επιβατών του νέου i10, απόρροια και του μεγαλύτερου μεταξονίου κατά 4 εκ., συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο, προσφέροντας επιπλέον πλάτος και αυξημένη πρακτικότητα, ενώ υπάρχει και ένας επιπλέον ανοικτός χώρος αποθήκευσης πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Όσον αφορά στο χώρο των αποσκευών έχει παραμείνει στα 252 λίτρα, γεγονός που το φέρνει στα κορυφαία της κατηγορίας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto