Η σχεδίαση του νέου i10 είναι πιο δυναμική και με καλύτερες αναλογίες, απόρροια του φαρδύτερου και κοντύτερου αμαξώματος.

Οι κινητήρες 1,0 και 1,2 λτ. της προηγούμενης γενιάς, δηλώνουν το «παρών» και στο νέο i10, ελαφρώς διαφοροποιημένοι σε απόδοση και όντας πιο οικονομικοί.

Κινητήρες: Πιο οικονομικοί & με νέο τούρμπο 1.000άρη

18.870 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2019)

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων συνεχίζει να αποτελείται από δύο ατμοσφαιρικούς κινητήρες βενζίνης στα 1.000 και τα 1.200 κ.εκ. που αποδίδουν τώρα 67 και 84 άλογα (από 66 και 87) αντίστοιχα σε συνεργασία με 5άρι μηχανικό ή ένα καινούριο 5άρι αυτοματοποιημένο κιβώτιο. Όλοι οι κινητήρες συνοδεύονται τώρα από το σύστημα Idle Stop and Go (ISG) που συμβάλει στη μείωση καυσίμου, οι οποίοι στις αντίστοιχες εκδόσεις με της προηγούμενης γενιάς είναι οικονομικότεροι κατά 0,5 λτ./100 χλμ.. Τέλος, σημαντικό είναι να σημειωθεί πως, για πρώτη φορά, το νέο i10 θα προσφέρεται και σε έκδοση N Line που περιλαμβάνει περισσότερα σπορ χαρακτηριστικά στην εμφάνισή του και συνδυάζεται με 1.000άρη turbo κινητήρα με απόδοση 100 άλογα και 174 Nm ροπής.

Τεχνολογία: Αναβάθμιση σε ασφάλεια και άνεση
Στον τομέα της ασφάλειας το νέο i10 διαθέτει το ολοκληρωμένο πακέτο Hyundai SmartSense που σε σχέση με την προηγούμενη γενιά προσφέρει επιπλέον ένα αναβαθμισμένο σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, το σύστημα High Beam Assist, για αυτόματη εναλλαγή μεταξύ υψηλών και χαμηλών ακτίνων παρέχοντας βέλτιστο φωτισμό στο δρόμο και τα συστήματα απόσπασης προσοχής οδηγού και έξυπνου περιοριστή ταχύτητας. 

Πέρασμα στον κόσμο της διασύνδεσης
Το νέο σύστημα Infotainment της Hyundai, παρέχει διευρυμένες δυνατότητες διασύνδεσης, συνεχίζοντας φυσικά να είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του τεχνολογικού προφίλ του i10 θα συναντήσουμε την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης smartphone, ενώ διαθέσιμες ως επιλογή είναι και οι υπηρεσίες τηλεματικής διασύνδεσης μέσω κινητού, για αποστολή διαδρομής στο navi, εντοπισμό του οχήματος σε ένα άγνωστο περιβάλλον, καθώς και εντοπισμό χώρου στάθμευσης και πρατηρίων καυσίμων με πληροφορίες πραγματικών τιμών και διαθεσιμότητας.

Τέλος κατά την πλοήγηση παρέχονται κυκλοφοριακές και μετεωρολογικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
OPEL