ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Όσες θύρες USB και να έχει, εγώ θα χρησιμοποιώ δικό μου φορτιστή

6.583 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2021)

USB-Α και USB-C και τώρα ασύρματη φόρτιση! Μήπως καλύτερα στα αυτοκίνητα να μην έχουν τίποτα παρά την κλασική υποδοχή του αναπτήρα;

autotriti team

Υπάρχει η σχολή που λέει «Δε με νοιάζει. Ούτε πόσες θύρες USB έχει, ούτε αν είναι τύπου Α ή τύπου C, και σίγουρα δε με νοιάζει αν έχει ασύρματη φόρτιση. Δεν θέλω τίποτε, αφού ό,τι και να βάλουν, εγώ πάλι τον δικό μου φορτιστή στο σπίτι θα χρησιμοποιώ». Από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που δεν κάνουν στιγμή χωρίς να φορτίσουν το smartphone τους ή κάποια άλλη συσκευή μέσα στο αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Προσπαθούν οι κατασκευαστές να μείνουν εντός της πραγματικότητας που χαράζει η ψηφιακή εποχή και η κινητή τηλεφωνία. Επιτέλους, από τη μία, αλλά από την άλλη είναι τελείως άσκοπο. Δεν γίνεται ένα προϊόν με κύκλο ζωής τα 6 χρόνια, όπως το αυτοκίνητο, να παραμείνει σύγχρονο με ένα άλλο που έχει κύκλο μόλις 18 μήνες. Που σημαίνει πως ότι αγοράζεις σήμερα σε ένα αυτοκίνητο για να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου τηλέφωνο, είναι ήδη ξεπερασμένο, ή θα ξεπεραστεί σε μερικούς μήνες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
4green
Linglong gia lcv