Παίρνει τον πλήρη έλεγχο της McLaren το Μπαχρέιν!

Παίρνει τον πλήρη έλεγχο της McLaren το Μπαχρέιν!

1.894 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2023)

- Γίνεται... κρατική εταιρεία του Μπαχρέιν η McLaren.
- Προ των πυλών συμφωνία των Αράβων με τους υπόλοιπους μετόχους.
- Πιστεύει στην αναγέννηση της McLaren το Μπαχρέιν.
- Δεν αργούν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Γίνεται κρατική εταιρεία του Μπαχρέιν η McLaren

Το κράτος του Μπαχρέιν φέρεται να είναι έτοιμο να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του Ομίλου McLaren! Προ των πυλών είναι η συμφωνία των Αράβων με τους υπόλοιπους μετόχους, την ώρα που οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα. Πιστεύουν στην αναγέννηση της βρετανικής μάρκας στο Μπαχρέιν.

Συμφωνία των Αράβων με τους υπόλοιπους μετόχους

Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, θεωρείται θέμα χρόνου το κρατικό επενδυτικό ταμείο του Μπαχρέιν, Mumtalakat Holding Company, να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του Ομίλου McLaren. Αυτό θεωρείται βέβαιο πως θα συμβεί καθώς, όπως αναφέρει το «Sky News», το επενδυτικό ταμείο του κράτους βρίσκεται στα πρόθυρα συμφωνίας με όλους τους εναπομείναντες μετόχους για την απόκτηση του πλήρους πακέτου των μετοχών.

Πιστεύει στην αναγέννηση της McLaren το Μπαχρέιν

Πέρυσι τέτοια εποχή, η Mumtalakat είχε σχεδόν 60 τοις εκατό του μεριδίου της εταιρείας, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό. Εντός της χρονιάς οι Aραβες με οικονομικές... ενέσεις βοήθησαν τη μάρκα να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργία της, καθώς αντιμετώπισε πολλά εμπόδια στην παραγωγή. Παράλληλα, η «Telegraph»  δίνοντας μία τάξη μεγέθους της οικονομικής ενίσχυσης, αναφέρει πως από τον Ιούλιου του 2022 οι Aραβες έχουν δώσει περισσότερα από 692 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψουν προηγούμενες ζημιές της μάρκας. «Η ηγεσία της Mumtalakat πιστεύει στην αναγέννηση της μάρκας και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση», υπογραμμίζει το Sky News.

Δεν αργούν οι επίσημες ανακοινώσεις

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως τα Μέσα του εξωτερικού απευθύνθηκαν στην McLaren για κάποιο σχόλιο, ωστόσο η εταιρεία αρνήθηκε να μιλήσει. Σε κάθε περίπτωση το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η McLaren είναι έτοιμη να περάσει υπό τον πλήρη έλεγχο του Μπαχρέιν, κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

MIKRA VANS LEASING
test center