• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O Antonio Giovinazzi θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα για δεύτερη συνεχή σεζόν παράλληλα με τον Kimi Raikkonen.

Παραμένει στην Alfa Romeo ο Giovinazzi

2.291 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/11/2019

Με το ίδιο δίδυμο οδηγών θα συνεχίσει και στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1 η Alfa Romeo, η οποία επιβεβαίωσε επίσημα πως ο Antonio Giovinazzi θα παραμείνει στην ομάδα για δεύτερη συνεχή σεζόν παράλληλα με τον Kimi Raikkonen.

Αν και ο Giovinazzi δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας στη συνέχεια ανέβασε κάπως την απόδοσή του. Το καλύτερο αποτέλεσμα του πρωτοεμφανιζόμενου στη F1 οδηγού είναι η ένατη θέση που πήρε στη Monza, έχοντας βεβαίως μπροστά του δύο ακόμα Grand Prix για να βελτιώσει αυτή του την επίδοση.
 
Όπως και να έχει ο Ιταλός οδηγός θα παραμείνει στη θέση του και για το πρωτάθλημα του 2020, με τον επικεφαλής της Alfa να δηλώνει: «Ο Antonio έκανε πολύ καλή χρονιά και είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα μείνει με την Alfa Romeo Racing για το 2020. Ο τρόπος που έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και έχει βελτιωθεί καθ όλη τη διάρκεια της πρώτης του πλήρους σεζόν είναι κάτι πολύ ελπιδοφόρο, ενώ οι δυνατότητες του είναι ακόμα μεγαλύτερες. Περιμένουμε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο ως οδηγός καθώς η εμπειρία του μεγαλώνει, ενώ παράλληλα θα συναγωνίζεται με τον Kimi».
 
Να σημειωθεί πως η είδηση αυτή κλείνει την πόρτα της  F1 στον Hulkenberg, ο οποίος φαίνεται να χάνει και τη δεύτερη θέση στη Williams που αναμένεται να πάρει ο πρωτοπόρος της Formula 2 Nicholas Latifi.

Tags: ALFA ROMEO