Παρουσίαση εκδόσεων Mercedes A-Class - Ιδιώτης Vs Εταιρικό/Leasing
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσίαση εκδόσεων Mercedes A-Class - Ιδιώτης Vs Εταιρικό/Leasing

Mercedes A-Class: Τι έκδοση για ιδιώτη και τι για leasing;

5.870 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε όλες τις... διαστάσεις και τις κατηγορίες, η Mercedes A-Class είναι το κορυφαίο σε premium αυτοκίνητο, από το 2018 μέχρι και σήμερα. Σχεδόν αποκλειστικά εξηλεκτρισμένο και σε ήπια υβριδικές εκδόσεις, το ανανεωμένο luxury μικρομεσαίο έχει γκάμα επιλογών με συγκεκριμένη στόχευση, τόσο στις ιδιωτικές (λιανικές) όσο και τις εταιρικές (leasing) πωλήσεις.

Αισθητικό φρεσκάρισμα, τεχνολογική αναβάθμιση & mild hybrid τεχνολογία

Κομψότητα, μπόλικη τεχνολογία, στιβαρή κατασκευή, image. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που καθιστούν την Mercedes A-Class ως το πιο μοσχοπουλημένο premium αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς. Αυτό ισχύει τόσο στις λιανικές όσο και τις εταιρικές ταξινομήσεις, μιας και συναντάται συχνά ως company - executive car.
 
Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η ανανεωμένη version της 4ης γενιάς του δημοφιλούς luxury μικρομεσαίου, το οποίο δέχτηκε σημαντικό φρεσκάρισμα σε όλους τους τομείς και εξακολουθεί να προσφέρεται σε hatchback και sedan αμάξωμα. Πού άλλαξε; Το σικ design του, για παράδειγμα, απέκτησε ορισμένες δυναμικές πινελιές. Έχουν τοποθετηθεί νέα LED φώτα δίπλα στην ανασχεδιασμένη μάσκα με το αστέρι, με την απότομη «μύτη καρχαρία» και τα δύο εξογκώματα να δεσπόζουν. Κατά τα λοιπά, η ανανεωμένη A-Class είναι αισθητά πιο hi-tech εξοπλιστικά. Το γνωστό σε όλους σύστημα infotainment ΜΒUX (Mercedes-Benz User Experience) αναβαθμίζεται με δύο στάνταρ οθόνες στις 10,25 ίντσες. Μία σε ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων πίσω από το νέο «κοφτό» τιμόνι και μία touchscreen, σε φυσική συνέχεια, προς το κέντρο του ταμπλό.
 
Η σημαντικότερη, πάντως, αλλαγή στην ανανεωμένη Mercedes αφορά την προσθήκη ήπια υβριδικής τεχνολογίας, το περίφημο Mercedes EQ Boost. Ένα ηλεκτρικό κύκλωμα που βλέπουμε σε κάθε Mercedes συνολικά, και αφορά ένα έξτρα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο λειτουργεί επικουρικά με τον βασικό θερμικό κινητήρα. Περισσότερες λεπτομέρειες για την A-Class στη συνέχεια. Για τις mild hybrid εκδόσεις της, την «πριζάτη» Plug-in υβριδική A 250 e, για την πετρελαιοκίνητη A-Class σε μία περίοδο που το diesel... πιέζεται, για τις αγωνιστικές AMG που αγγίζουν τα 421 άλογα.


Στον στάνταρ εξοπλισμό της A-Class προσφέρονται πλέον οι δύο μεγάλες οθόνες των 10,25 ιντσών.

Στον στάνταρ εξοπλισμό της A-Class προσφέρονται πλέον οι δύο μεγάλες οθόνες των 10,25 ιντσών.

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN