Ποια μοντέλα άρεσαν, αλλά δεν πούλησαν;

Ποια μοντέλα άρεσαν, αλλά δεν πούλησαν;

28.693 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2022)

Ποιο περίεργο αυτοκίνητο σας άρεσε αλλά δεν τολμήσατε να αγοράσετε;

Μοντέλα που κάναν πάταγο όταν βγήκαν

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κάθε τόσο μια μάρκα κάνει κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους. Κάτι που αρέσει σε λίγους αλλά αρέσει πολύ. Κάτι που πουλάει λίγο, αλλά αφήνει πίσω του μεγάλη ιστορία. Ποιο τέτοιο μοντέλο σας άρεσε αλλά δεν τολμήσατε να αγοράσετε;

Η λίστα με τα περίεργα, ιδιαίτερα, διαφορετικά, μοναδικά μοντέλα είναι αρκετά μεγάλη. Περιλαμβάνει αυτοκίνητα όπως το τελευταίο CR-Ζ της Honda, ένα περίεργο, κυρίως διθέσιο (με διακοσμητικά πίσω καθίσματα), σφηνοειδές υβριδικό, αλλά και το Avantime της Renault ένα δίπορτο πολυμορφικό.

Πιο πρόσφατα η Citroen εξέπληξε τους πάντες με το DS5, ένα πολύ ξεχωριστό και όμορφο μοντέλο, δύσκολο να το κατατάξεις σε κάποια κατηγορία, κάτι μεταξύ SUV και κουπέ χάτσμπακ σε διαστάσεις μεγάλου μοντέλου. Στον όμιλο ανήκει και άλλο ένα περίεργο, αλλά πολύ όμορφο μοντέλο, το Peugeot RCZ. Παρά τις ομοιότητες με το Audi TT, το Peugeot νίκησε το γερμανικό μοντέλο σε κάθε  διαγωνισμό σχεδίασης και πρωτοτυπίας, και παρότι έπασχε από τα όχι σκληροπυρινικά οδηγικά χαρακτηριστικά όπως και το ΤΤ, λόγω της συγγένειας και των δύο με οικονομικά οικογενειακά μοντέλα, η παρουσία του στο δρόμο κοσμούσε την άσφαλτο.

Γαλλικό ήταν και το Renault Wind, ένα δίπορτο CC μοντέλο με οροφή ίδια με αυτή της Ferrari και τελείως μοναδικό σχήμα. Στα περίεργα μικρά και τα δύο Mini, Coupe και ακόμη πιο ιδιαίτερο το Paceman, με το αμάξωμα του τετρακίνητου Countryman χωρίς τις πίσω πόρτες.

Φυσικά στην κατηγορία των περίεργων ανήκουν και μοντέλα όπως το Beetle, λόγω έντονου ρετρό, αλλά και το Prius λόγω σχεδίασης και προχωρημένης τεχνολογίας, ειδικά όταν ήταν το μόνο υβριδικό, για πολλά χρόνια, μέχρι να το πάρουν πρέφα και οι άλλοι κατασκευαστές ότι υπάρχει μέλλον στην τεχνολογία.

Εσείς πιο περίεργο μοντέλο ζαχαρώσατε; Ποιό αυτοκίνητο σας έκλεβε το βλέμμα όταν βλέπατε στο δρόμο αλλά δεν τολμήσατε ούτε να σκεφτείτε να αγοράσετε γιατί απλά ήταν πολύ περίεργο; Και τελικά τι λέτε; Μήπως θα έπρεπε να το είχατε πάρει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center