Peugeot 3008: Ξεπέρασε το 1.000.000 αυτοκίνητα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 3008: Ξεπέρασε το 1.000.000 αυτοκίνητα

4.688 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2021)

Το Peugeot 3008, ένα από τα best sellers της μάρκας γιορτάζει το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο που παράχθηκε στο εργοστάσιο Sochaux. Οι εργαζόμενοι μαζεύτηκαν γύρω από το αυτοκίνητο ορόσημο, Peugeot 3008 Hybrid, για να γιορτάσουν το γεγονός.

Η τελευταία γενιά Peugeot 3008 ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα σε παραγωγή παγκοσμίως. Το μικρομεσαίο SUV της γαλλικής φίρμας ξεκίνησε την πορεία του κατακτώντας τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» από τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, πριν ακόμη λανσαριστεί στην αγορά, και έκτοτε έχει λάβει 76 βραβεία παγκοσμίως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρώτο σε εταιρικές πωλήσεις στην Ελλάδα, 2ο στο σύνολο στα C-SUV

Στη Γαλλία, το Peugeot 3008 ηγείται της κατηγορίας του ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ενώ στην Ευρώπη, είναι δεύτερο στην κατηγορία των SUV για το 2021. Επιπρόσθετα, έχει κατακτήσει ισχυρή θέση και στη Νότια Ευρώπη, αφού αποτελεί το πρώτο SUV σε πωλήσεις στην Πορτογαλία και το δεύτερο στην Ιταλία και την Ισπανία. Εντός των ελληνικών συνόρων, το 3008 είναι πρώτο σε εταιρικές πωλήσεις, ενώ κατέχει και τη δεύτερη θέση στις συνολικές πωλήσεις στην κατηγορία των C-SUV.
 
Αναφορικά με την Ευρώπη, το 3008 κατέχει το 65% των πωλήσεων της Peugeot, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων παγκοσμίως αφορά σε πολύ πλούσιες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο, γεγονός το οποίο αναδεικνύει τη σταδιακή μετάβαση της μάρκας σε premium χνάρια.

Με i-Cockpit και οθόνη αφής 10 ιντσών το Peugeot 3008

Το Peugeot 3008 διαθέτει συστήματα υποβοήθησης οδήγησης νέας γενιάς, καθώς επίσης και το Peugeot i-Cockpit με νέα εμφάνιση υψηλής ποιότητας και οθόνη αφής 10 ιντσών. Η γαλλική φίρμα διατείνεται ότι το εν λόγω μοντέλο ενσαρκώνει τέλεια τη «Δύναμη της Επιλογής» (Power of Choice), αφού προσφέρεται είτε με κινητήρα Plug-in Hybrid και κίνηση στους 2 ή τους 4 τροχούς, είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση με τις καλές επιδόσεις.
 
Τέλος, το Peugeot 3008 έχει κατακτήσει μία ξεχωριστή θέση στη συνείδηση των καταναλωτών, κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα από τις πωλήσεις του οικογενειακού SUV στις αγορές, χάρη στην ποιότητά του, αλλά και το μοντέρνο εξωτερικό του σχεδιασμό. Το εσωτερικό, με το i-Cockpit, προσφέρει μία ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας που προσφέρει άνεση στους πελάτες.Έτσι, το 3008 έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες συνολικής ικανοποίησης πελατών πανευρωπαϊκά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green