• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κάπως έτσι, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Theophilus Chin θα είναι η μελλοντική, δεύτερη γενιά της Giulietta, με εμφανείς τις ομοιότητες με την Giulia.

Πίσω και η Giulietta

Διαβάστηκε από 6112 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2015

Φαίνεται πως οι Ιταλοί έχουν πάρει ζεστά το επαναλανσάρισμα της Alfa και μέρος του σχεδίου τους είναι και η πισωκίνητη Giulietta.

 
Μετά την πισωκίνητη Alfa Romeo Giulia, την οποία θα δούμε το 2016 και στη χώρα μας, οι Ιταλοί κάνουν λόγο και για πισωκίνητη Giulietta.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο Ιταλός σχεδιαστής Alberto Dilillo, ο οποίος αποκάλυψε πως η μελλοντική Giulietta (μία γεύση της οποίας μπορείτε να πάρετε και από την παραπάνω εικόνα δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Thephiluschin) θα βασίζεται σε μία τροποποιημένη έκδοση του πατώματος της Giulia.


Κίνηση η οποία φυσικά έχει μεγάλο νόημα, καθώς το μοναδικό πισωκίνητο μοντέλο της κατηγορίας αυτή τη στιγμή είναι η BMW Σειρά 1 η οποία όμως είναι πλέον δεδομένο πως από την επόμενη γενιά της θα είναι προσθιοκίνητη.

Φυσικά αυτή η επιλογή των Ιταλών δεν θα μπορούσε παρά να γεννά ελπίδες στους πολλούς φίλους της μάρκας και για έκδοση QV της μελλοντικής Giulietta η οποία θα βασίζεται στην αντίστοιχη της Giulia και θα έχει και αυτή με τη σειρά της τεχνογνωσία Ferrari και κάτι περισσότερο από 500 άλογα κάτω από το καπό της.

Όπως και να έχει πάντως, η νέα γενιά της Giulietta δεν θα είναι έτοιμη πριν το 2017.