Πλημμύρισε με αυτοκίνητα-αντίκες η Θεσσαλονίκη

1.508 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2024)
Πλημμύρισε με αυτοκίνητα-αντίκες η Θεσσαλονίκη

- 30 αντίκες βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα από το βράδυ της Τετάρτης
- Θα δείτε Porsche, Mercedes, Rolls Royce
- Περνούν από τα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος της χώρας μας

30 αντίκες βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα από το βράδυ της Τετάρτης

Τα οχήματα-αντίκες μας θυμίζουν άλλες εποχές της αυτοκίνησης. Μπορεί τα χρόνια να περνούν, μα η ομορφιά, αλλά και η αξία τους, παραμένει αναλλοίωτη. Σίγουρα αποτελούν ιδιαίτερο θέαμα για τους ρομαντικούς του χώρου των τετράτροχων. Σε αυτή την κατηγορία των τυχερών εντάχθηκαν προσφάτως οι Θεσσαλονικείς, καθώς από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, μια αρμάδα 30 αντικών «παρελαύνει» στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Θα δείτε Porsche, Mercedes και Rolls Royce

Όσοι δεν πρόλαβαν την χθεσινή τους άφιξη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το όμορφο θέαμα σήμερα, στην πλατεία Αριστοτέλους. Εκεί θα βρίσκονται σταθμευμένα τα αυτοκίνητα, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Μεταξύ άλλων, όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την τύχη να δουν από κοντά εντυπωσιακές παρουσίες όπως Porsche, Mercedes και Rolls Royce.

Περνούν από τα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος της χώρας μας

Πρόκειται για το Mycenaean-Minoan Rally Tour, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά έπειτα από το 2019. Πρόκειται για ένα event το οποίο ξεκίνησε –και πραγματοποιείται- οδικώς από το Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί όπου θα καταλήξουν στις 25 του ίδιου μήνα. Οι συμμετέχοντες διασχίζουν σημεία που συνδέονται άρρηκτα με το ιστορικό παρελθόν της χώρας μας. Επόμενος σταθμός είναι οι Δελφοί, μέρος για το οποίο θα αναχωρήσουν το πρωί της Παρασκευής.

Περισσότερα στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Συνδέσεις» της ΕΡΤ:
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
fiat