Το εσωτερικό του Qashqai είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αναδεικνύει την ποιοτική και μοντέρνα εικόνα του, μέσω των υλικών κατασκευής και της πολύ καλής συναρμογή τους.

Το μοντέρνο διάκοσμο ενισχύουν λεπτομέρειες όπως το flat-bottom τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Στάνταρ είναι η οθόνη 5 ιντσών ανάμεσα στα δυο βασικά όργανα του πίνακα οργάνων.

Η βασική έκδοση του Nissan Qashqai, όπως και η επόμενη Acenta, δεν προσφέρουν οθόνη αφής στον εξοπλισμό τους.

Οι χώροι του Qashqai προσφέρουν μεγάλη άνεση για τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας και των αποσκευών τους.

Εσωτερικό-Χώροι: Όμορφο, ποιοτικό και γενναιόδωρο

66.695 Επισκέψεις στο άρθρο

Το εσωτερικό του Qashqai είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον συνολικά και αναδεικνύει την ποιοτική και μοντέρνα εικόνα του σε όλους τους τομείς. Ξεκινώντας από τον διάκοσμο, αυτός ενσωματώνει αρκετά high-tech στοιχεία και «μελετημένες» λεπτομέρειες που κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή σου στο εσωτερικό του. Από τη στιγμή που θα κάτσεις στο νέο κάθισμα και πιάσεις το επίσης νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, αντιλαμβάνεσαι άμεσα την πολύ καλή απτή ποιότητα. Αρχικά κάθεσαι άνετα με το τιμόνι να έχει πιο κάθετη θέση και να έχει σωστή διάμετρο, ενώ η ποιότητα των υλικών είναι πολύ υψηλή, αναδεικνύοντας και συνολικά το επίπεδο ποιότητας κατασκευής. 

Το αφρώδες υλικό του ταμπλό έχει πολύ καλή συναρμογή ενώ και το φινίρισμα ειδικά των πιο σκληρών πλαστικών στο κάτω μέρος του ταμπλό «πείθουν», εκφράζοντας τον πιο premium χαρακτήρα του ανανεωμένου Qashqai. Στην κεντρική κονσόλα ξεχωρίζει η οθόνη αφής (από την έκδοση N-Connecta και πάνω) του συστήματος infotainment NissanConnect το οποίο λαμβάνει πλέον δορυφορική πλοήγηση και υποστηρίζει ψηφιακό ραδιόφωνο, ενώ στάνταρ είναι και η οθόνη 5 ιντσών ανάμεσα στα δυο βασικά όργανα του πίνακα οργάνων. 

Σχετικά με τους χώρους, αυτοί επαρκούν σε κάθε περίπτωση για τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας και των αποσκευών της με περίσσεια άνεση. Στο πίσω κάθισμα, το πλάτος των 1.395 χλστ. είναι μια τιμή που επιτρέπει τη μεταφορά και πέμπτου ενήλικα, με τον αέρα για τα κεφάλια και πολύ περισσότερο για τα πόδια να είναι πολύ καλός. Τέλος ο χώρος αποσκευών με όγκο 430 λίτρων ικανοποιεί (860 με αναδίπλωση των καθισμάτων), όπως και το κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και μεγάλο άνοιγμα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

test center
SEAT