Το νέο μονοθέσιο έκανε το ντεμπούτο του με το πλήρες όνομά του να είναι Scuderia Ferrari SF1000.

Πρεμιέρα για το μονοθέσιο της Ferrari

3.315 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2020 παρουσίασε επίσημα η ομάδα της Ferrari.

Το νέο μονοθέσιο έκανε το ντεμπούτο του με το πλήρες όνομά του να είναι Scuderia Ferrari SF1000, το οποίο και φέρει για να τιμήσει τα 1.000 Grand Prix τα οποία συμπληρώνει η ιστορική ιταλική ομάδα. Το κόκκινο SF1000, που φέρει τόσο τον αριθμό 16 του Charles Leclerc όσο και τον αριθμό 5 του Sebastian Vettel, παρουσιάστηκε στο κοινό σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο θέατρο Romolo Valli στην πόλη Reggio Emilia της Ιταλίας.
 
Στην αεροτομή του βρίσκεται και πάλι το «Mission Winnow», ενώ όπως μπορείτε να δείτε το εξωτερικό μέρος και οι χορηγοί παραμένουν αμετάβλητοι, καθώς και φέτος εταιρείες όπως οι Shell, UPS και Ray-Ban έχουν τη θέση τους πάνω στο ιταλικό μονοθέσιο.
 
«Είναι σαφές ότι πρόκειται να είναι ένα ενδιαφέρον έτος, σκληρός ανταγωνισμός, μια μακρά περίοδος αλλά είναι επίσης μια σημαντική εποχή γιατί παράλληλα πρέπει να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο σύμφωνα με τους κανονισμούς που θα διέπουν τη F1 από το 2021 και πέρα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Louis Camilleri κατά την έναρξη της εκδήλωσης.
 
«Έχω κάθε εμπιστοσύνη στις γυναίκες και τους άνδρες μας, τη δημιουργικότητά τους, την πειθαρχία και την αποφασιστικότητά τους, αλλά και το πνεύμα με το οποίο εργάζονται, όπως ακριβώς μα το σύστησε ο ιδρυτής μας Enzo Ferrari», ολοκλήρωσε.
 
Όπως προαναφέραμε οι οδηγοί της Ιταλικής ομάδας δε θα αλλάξουν, με τους Sebastian Vettel και Charles Leclerc να συνθέτουν για μία ακόμα σεζόν το δίδυμο. Φυσικά στόχος όλων είναι η επιστροφή της Ferrari στην κορυφή τόσο στο πρωτάθλημα των οδηγών, όσο και στων κατασκευαστών.

Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Hyundai
4green