Πρεμιέρα για το πιο σπορτίφ Toyota Yaris Cross GR Sport
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το πιο σπορτίφ Toyota Yaris Cross GR Sport

25.099 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2022)

Το νέο Yaris Cross GR Sport λάνσαρε η Toyota, προσφέροντας στο ιαπωνικό μικρό SUV όχι μόνο διαφορετικό στυλ αλλά και ένα πιο άκαμπτο αμάξωμα, όπως και μια αναθεωρημένη ανάρτηση.

Η πιο σπορ έκδοση του Yaris Cross

Πρεμιέρα έκανε το νέο Toyota Yaris Cross GR Sport, συστήνοντας στο κοινό την πιο σπορ εκδοχή του. Το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του αρχικά για την αγορά της Ιαπωνίας με την Toyota να ενισχύει αρχικά το δάπεδο αυξάνοντας την στρεπτική ακαμψία, ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική αλλαγή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναθεωρημένη η ανάρτηση

Το δημοφιλές μοντέλο είναι εξοπλισμένο με αναθεωρημένη ανάρτηση που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά, ενώ βελτιωμένο είναι και το  ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης, με σκοπό η οδήγηση να γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη. Το Yaris Cross GR Sport χρησιμοποιεί ελαστικά Falken FK510 18 ιντσών.

Αλλαγές στο στυλ μέσα και έξω

Η Toyota τροποποιεί επίσης και το στυλ του μοντέλου, προσθέτοντας διχτυωτή γρίλια μπροστά, ενώ το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο ακολουθείται και στον προφυλακτήρα στο πίσω μέρος. Παρούσες είναι και οι κόκκινες δαγκάνες που ανεβάζουν το σπορ στοιχείο. Στο εσωτερικό, το Yaris Cross GR Sport διαθέτει ειδικά μπροστινά καθίσματα με συνθετικό δέρμα και ένα τιμόνι με τρεις ακτίνες με το λογότυπο GR πάνω του. Το μπροστινό τμήμα της κεντρικής κονσόλας έχει σκούρο γκρι μεταλλικό χρώμα, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων έχει δερμάτινο κάλυμμα. Το παρών δίνουν και τα πεντάλ αλουμινίου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA