Η γρίλια είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή με την οποία εξοπλιζόταν το concept.

Πρώτες εικόνες του Genesis GV80

1.934 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που παρουσίασε η Genesis ενόψει της παρουσίασης του νέου GV80 που θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από το επερχόμενο SUV που ετοιμάζει η Genesis με την ονομασία GV80 με σκοπό να προσπαθήσει να πάρει μερίδιο αγοράς από τους «παραδοσιακούς» παίχτες της premium κατηγορίας, την Mercedes, την BMW και την Audi.

H εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου συνδυάζει σπορ στοιχεία με κάποιες γραμμές που το κάνουν πιο επιβλητικό. Η γρίλια είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή με την οποία εξοπλιζόταν το concept που είχε προηγηθεί ενώ παράλληλα τα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν νέα σχεδίαση.

Το εσωτερικό είναι αρκετά μινιμαλιστικό και από την κονσόλα λείπουν τα πολλά μπουτόν αφού ο έλεγχος όλων των λειτουργιών του αυτοκινήτου γίνεται μέσω μιας νέας οθόνης αφής για το σύστημα infotainment. O πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός αλλά πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα υπάρχουν και εκδόσεις με πιο απλές εκδόσεις με λιγότερη τεχνολογία πάνω τους.

Κατά το λανσάρισμά του SUV, κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας V6 turbodiesel κινητήρας 3,0 λίτρων απόδοσης 278 ίππων και 589 Nm ροπής σε συνδυασμό με 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Αργότερα θα προσφερθεί ένας 2,5 λίτρων κινητήρας απόδοσης 304 ίππων και 422 Nm ροπής ενώ τέλος, ένας 3,5 λίτρων βενζινοκινητήρας 380 ίππων θα είναι η κορυφαία επιλογή.

Το GV80 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 16 Ιανουαρίου.
 

NEO TRAFIC
skoda