Πρώτη ματιά στο εσωτερικό του νέου Infiniti QX60

1.479 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2021)

Η Infiniti συνεχίζει να ασχολείται με το νέο QX60 και σήμερα είναι η πρώτη φορά που η ιαπωνική premium μάρκα μας δίνει μια επίσημη ματιά στο εσωτερικό, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πότε θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του νέου SUV.

Η νέα γενιά του Infiniti QX60 βρίσκεται προ των πυλών και στο πλαίσιο αυτό η μάρκα μέσω μίας εικόνας αλλά και ενός βίντεο, δίνει στο κοινό για πρώτη φορά μία ματιά στην καμπίνα του πολυτελούς SUV. Όπως λοιπόν μπορούμε να δούμε το ταμπλό καλύπτεται όλο από δέρμα, ενώ στο πάνω μέρος ακολουθεί σχεδιαστικό μοτίβο με ρόμβους που θυμίζει διαμάντι. Φυσικά, η προσοχή επικεντρώνεται και στην μακρόστενη οθόνη αφής που βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό. Ακριβώς από κάτω περνάει ένας μακρύς αεραγωγός χωρίζοντας έτσι την οθόνη αφής από τα επιμέρους χειριστήρια.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως το νέο QX60 θα φέρει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο QX60 Monograph. Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων, κάτω από το καπό θα χρησιμοποιεί τον ίδιο V6 3,5 λίτρων κινητήρα του εξερχόμενου μοντέλου, ενώ η ισχύς του θα κυμαίνεται στους 300 ίππους και πιθανότατα στα 366 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων.
 
Άξιο αναφοράς είναι επίσης πως το ολοκαίνουργιο Infiniti QX60 θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Infiniti που θα επωφελείται από την αναβαθμισμένη τεχνολογία ProPilot Assist. Το εν λόγω σύστημα ασφαλείας πλέον ενσωματώνεται στο σύστημα πλοήγησης. Αυτό επιτρέπει στις διάφορες λειτουργίες να προβλέψουν καλύτερα τι πρόκειται να συμβεί στην πορεία του οχήματος, γνωρίζοντας έτσι τις επερχόμενες στροφές ή αν για παράδειγμα σε κάποια μέτρα υπάρχει μία ράμπα.
 
Τέλος, η Infiniti αποκάλυψε ότι το QX60 θα κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου.
 

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL