3 φωτογραφίες »

Tο νέο Sportage αναμένεται να υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την παλέτα του νέου Tucson.

Ριζοσπαστικό το επόμενο Kia Sportage

17.701 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2020)

Η νέα γενιά του Sportage θα κάνει ντεμπούτο τον Απρίλιο του 2021 και θα ριζοσπαστικοποιήσει την εξωτερική του εμφάνιση, παίρνοντας δάνειο πολλά στοιχεία από το νέο Tucson.


Δεν αποτελεί μυστικό πως η Kia αναπτύσσει το επόμενης γενιάς Sportage αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από το κορεάτικο SUV είναι πολλές και επιβεβαιωμένες, με εξαίρεση πως το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Απρίλιο του 2021.

Συνδυάζοντας όλες τις φήμες για την εξωτερική σχεδίαση που θα έχει το Sportage και εμπνεόμενοι από το νέο Hyundai Τucson, οι σχεδιαστές της AtchaCars παρουσίασαν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που στο πλάι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το «αδελφάκι» του από την Kia, υιοθετώντας όμως πιο απαλές γραμμές και χωρίς να λαμβάνει μυώδεις θόλους.

Η νέα γενιά έχει την κωδική ονομασία «ΝQ5» και θα φέρει μαζί της και αρκετές αλλαγές στο τοπίο μέσα στην καμπίνα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως πρέπει να περιμένουμε σύντομα κάποιο concept από την εταιρεία που θα μας δίνει μια καλή ιδέα για το τι ετοιμάζουν οι Κορεάτες. Όσον αφορά στα κινητήρα σύνολα, το νέο Sportage αναμένεται να υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την παλέτα του νέου Tucson που περιλαμβάνει εκδόσεις σε βενζίνη και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα γενιά. Μείνετε συντονισμένοι.
 

peugeot
citroen