Romka Group: Plug & play φορτιστές ηλεκτρικών μικρών και μεγάλων οχημάτων

2.018 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2021)

H φόρτιση και οι φορτιστές είναι στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων όλων όσων σκέφτονται να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ο Koς Ρωμύλος Καρατζάς, CEO της Romka Group απαντά σε όλα τα εύλογα ερωτήματα γύρω από τους φορτιστές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και για το πόσο εύκολοι και ασφαλείς είναι στην χρήση .

Σίγουρο φαντάζει ότι το μέλλον της αυτοκίνησης θα είναι, σε μεγάλο βαθμό, ηλεκτρικό. Οι λόγοι είναι ήδη γνωστοί, είτε πρόκειται για την προστασία του περιβάλλοντος, είτε για οικονομικούς λόγους οι παγκόσμιοι δρόμοι θα κατακλυστούν τα επόμενα χρόνια από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με τη χώρα μας να κάνει τα πρώτα σταθερά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

Τα αυτοκίνητα λοιπόν θα κινούνται με ηλεκτρική ενέργεια την οποία θα παράγουν μία συστοιχία από μπαταρίες λιθίου, οι οποίες θα χρειάζονται τακτικά φόρτιση.

Τι όμως παίζει με αυτή την διαδικασία και πόσο ασφαλής και βολική θα είναι για τον μέσο οδηγό; Και πάνω απ' όλα, πόσο χρόνο θα χρειάζεται η πλήρης φόρτιση; Στις εύλογες αυτές απορίες απαντά Koς Ρωμύλος Καρατζάς, CEO της Romka Group! Ας δούμε τι μας απάντησε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center