Το ταμπλό του Leon μας έχει κερδίσει με το μαλακό υλικό και τη συναρμογή του. Η οθόνη της έκδοσης Style είναι μικρή, αλλά λειτουργικά είναι άρτια. Η μόνη ουσιαστική αλλαγή στο εσωτερικό αφορά στον πίνακα οργάνων. Ο χώρος αποσκευών πέφτει στα 275 λτ..

Πείθει περισσότερο η έκδοση FR με πιο νεανικό διάκοσμο και στάνταρ μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment. Oι χώροι επιβατών είναι άνετοι, όπως και το πορτ μπαγκάζ των 380 λτ..

Χώροι: Μικρότερο πορτ μπαγκάζ στο TGI

19.713 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2020)

Στις καμπίνες δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές πέρα από αυτές που προκύπτουν από τον καλύτερο εξοπλισμό της έκδοσης FR (κυρίως με την μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών) και του διαφοροποιημένου πίνακα οργάνων (μέσα στο στροφόμετρο δείκτης καυσίμου για CNG και μέσα στο ταχύμετρο δείκτης για βενζίνη) και του trip computer της έκδοσης με φυσικό αέριο. Και στις δύο περιπτώσεις παρά τη λιτότητα στη σχεδίαση υπάρχει γερή συναρμογή και ικανοποιητικό φινίρισμα. Οι δε χώροι επιβατών είναι άνετοι, ωστόσο λόγω των ειδικών δεξαμενών φυσικού αερίου (17,7 λτ. χωρητικότητα) η έκδοση 1,5 TGI μειονεκτεί σε χώρο αποσκευών που από τα 380 λτ. πέφτει στα 275 λτ..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green