SYNC 4A: Το υπερόπλο στην καμπίνα των Ford
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SYNC 4A: Το υπερόπλο στην καμπίνα των Ford

5.338 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2022)

Το SYNC 4A αποτελεί το υπερόπλο στην καμπίνα των Ford και σε συνδυασμό με την εφαρμογή FordPass ανεβάζει το τεχνολογικό υπόβαθρο των μοντέλων!

Ανεβασμένο το τεχνολογικό υπόβαθρο των Ford

Οι τεχνολογίες στα καινούργια αυτοκίνητα αποτελούν βασικό γνώμονα για την τελική επιλογή του εν δυνάμει αγοραστή που ψάχνει για το νέο του αυτοκίνητο. Οι εταιρείες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και συνεχίζουν να φορτώνουν τα μοντέλα τους, δελεάζοντας με χαρακτηριστικά άνεσης το αγοραστικό κοινό. Η Ford έχει τις δικές της απαντήσεις στον τεχνολογικό αυτό «πόλεμο», με πρώτη και καλύτερη το SYNC 4A, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως το υπερόπλο στην καμπίνα των Ford. Φυσικά παρούσες είναι και άλλες τεχνολογίες συνδεσιμότητας όπως η εφαρμογή FordPass.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με οθόνη 15,5 ιντσών στην Mustang Mach-E το SYNC 4A

Ξεκινώντας τις συστάσεις από το Ford SYNC 4A, είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου συνδεδεμένο με Cloud. Το εν λόγω σύστημα συνδυάζεται με οθόνη αφής, το μέγεθος της οποίας από μοντέλο σε μοντέλο μπορεί να διαφέρει. Επί του παρόντος το Ford SYNC 4A μπορεί κάποιος να το βρει στην αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E με οθόνη μεγέθους 15,5 ιντσών, αλλά και στο νέο Ranger Raptor με οθόνη 12 ιντσών.

Συνδεδεμένη πλοήγηση

Μπαίνοντας στα ενδότερα του SYNC 4A και μιλώντας για το σύστημα πλοήγησης, εξελίσσεται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Τα δεδομένα του χάρτη του αυτοκινήτου ενημερώνονται μέσω του cloud. Η συνδεσιμότητα μέσω δικτύου cloud επιτρέπει την προβολή πληροφοριών σχετικά με την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, για πιο προηγμένο σχεδιασμό διαδρομής, καθώς και την πρόσβαση σε μια σειρά πρόσθετων πληροφοριών, όπως οι πιο πρόσφατες μετεωρολογικές ενημερώσεις. Σε περίπτωση ηλεκτρικού προβάλλονται και οι πιο βολικές δημόσιες τοποθεσίες φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής, με βάση την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης και την εκτιμώμενη απόσταση οδήγησης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
skoda