Schumacher: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο Netflix

1.918 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2021)

Ντοκιμαντέρ γίνεται η ζωή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, σχεδόν 8 χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημά που είχε. Έρχεται το Σεπτέμβρη, με άγνωστες μέχρι τώρα αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Formula 1 καθώς η δημοφιλής πλατφόρμα ταινιών Netflix ανακοίνωσε ότι το Σεπτεμβρη θα έχει διαθέσιμο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Πιο συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του «SCHUMACHER», 8 χρόνια μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα του Γερμανού πρώην πιλότου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το ντοκιμαντέρ, ακολουθεί την πορεία του Schumacher από τα πρώτα του βήματα έως την απόλυτη κυριαρχία στην F1, με τις συνολικά 91 καρό σημαίες και την αποχώρηση του το 2012.  Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ ανέλαβαν οι Vanessa Nöcker και Michael Wech και δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της οικογένειάς του. Σε αυτό μιλάνε για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, η σύζυγός του Corina, ο αδερφός του επίσης πρώην πιλότος της F1 Ralf, αλλά και τα παιδιά του Gina & Mick, που επίσης αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, με την ομάδα της Haas.

Άλλες σημαντικές προσωπικότητες που μιλάνε για τη ζωή και τα κατορθώματα του «Schumi» είναι μεταξύ άλλων οι Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo, Flavio Briatore, Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, Damon Hill και David Coulthard, περιγράφοντας στιγμές από την κοινή τους πορεία στις πίστες, αλλά και άγνωστες πτυχές από την ζωή του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto