Σε δοκιμές η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε δοκιμές η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio

4.113 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2022)

Πάνω στην ανανέωση της Stelvio εργάζεται η Alfa Romeo. Το SUV φαίνεται πως θα λάβει φώτα εμπνευσμένα από την Tonale, καινούρια στοιχεία στον πρόβολο και αναβάθμιση στην καμπίνα.

Σε δοκιμές η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio

Η Alfa Romeo παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες τη νέα Tonale, αναπτύσσει ακόμη ένα SUV για την γκάμα της αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσει τη Stelvio στην τύχη της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φώτα από την Tonale και αλλαγές σε όλη τη μάσκα

Χαρακτηριστικό είναι πως έχει έρθει στο φως μια καινούρια εικόνα της Alfa Romeo Stelvio στην οποία το αυτοκίνητο είναι ντυμένο με ελαφρύ καμουφλάζ και κινείται σε δημόσιο δρόμο κάνοντας δοκιμές. Η ματιά μας δεν γίνεται να μην πέσει αμέσως πάνω στα, εμπνευσμένα από την Tonale, νέας σχεδίασης full-LED φώτα που έχει το αυτοκίνητο, ενώ το πρωτότυπο φαίνεται πως «φοράει» επίσης ένα καινούριο σετ από ζάντες. Η ανανεωμένη Stelvio φαίνεται πως θα έχει επίσης αλλαγές σε γρίλια και αεραγωγούς, ωστόσο το καμουφλάζ δεν μας αφήνει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Έρχονται αναβαθμίσεις και στην καμπίνα

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως και η καμπίνα της Stelvio θα αναβαθμιστεί, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο θα λάβει νέο σύστημα ψυχαγωγίας, μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων και άλλες ανέσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto