Η Octavia Combi αποτελεί την station wagon έκδοση.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Octavia Combi αποτελεί την station wagon έκδοση.

Test:Octavia 1,6d 4X4

28.684 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2015)

Η πιο οικογενειακή Skoda Octavia αποκτά τετρακίνητη έκδοση σε συνδυασμό με 1.600άρη diesel κινητήρα, για να προσφέρει τονισμένη άνεση και πρακτικότητα, μαζί με περαιτέρω ασφάλεια και πολύ καλή οικονομία.

Στα γρήγορα: 
• Είναι 1.600 diesel με 105 ίππους
• Έχει αυτόματη τετρακίνηση
• «Καίει» 4,5 λτ./100 χλμ.
• Κοστίζει 22.860 ευρώ
+ Πρακτικότητα, χώροι επιβατών-χώρος αποσκευών, ποιότητα, τετρακίνηση, άνεση
- Λιτές γραμμές, υψηλό τούνελ μετάδοσης πίσω
H τετρακίνηση και η Skoda Octavia συνδυάζονται αρκετά χρόνια και από αυτή τη σύμπραξη έχουν προκύψει και άκρως ενδιαφέρουσες εκδόσεις με crossover χαρακτηριστικά, όπως η Octavia Scout. Στη χώρα μας και ειδικά για τη νεότερη γενιά της Octavia, η τετρακίνηση μπορεί να συνδυαστεί και με μοτέρ χαμηλότερου κυβισμού σε σχέση με παλαιότερα (ήταν διαθέσιμη με 1,8 turbo ή 2,0 λτ.). ¶κρως ενδιαφέρουσα λοιπόν είναι η σύμπραξή της με τον 1,6 TDI πετρελαιοκινητήρα των 105 ίππων, που ξεχωρίζει και για την οικονομία του. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να βρεθεί είτε στην 5θυρη έκδοση (Limo), είτε στην Combi της δοκιμής μας, με έξτρα κόστος σχεδόν 1.800 ευρώ και πλήρη εξοπλισμό (22.860 ευρώ).
Προβάλει την πρακτικότητά τηςΣχεδιαστικά, η Octavia Combi προβάλει πρακτικότητα και ευρυχωρία μέσω ενός μεγάλων διαστάσεων αμαξώματος (4.659 χλστ. μήκος, 2.680 χλστ. μεταξόνιο), που βασίζεται πάνω σε αυτό της γνωστής μας Octavia Limo (5θυρη). Φυσικά, όπως σε όλα τα στέισον, έτσι και εδώ, οι πλαϊνές γυάλινες επιφάνειες τραβιούνται προς τα πίσω μαζί με την οροφή που πέφτει πάνω στα φωτιστικά, ώστε να δημιουργηθεί ο κατάλληλος όγκος για αποσκευές στο εσωτερικό. Παράλληλα, η Octavia Combi φέρει και ειδικές ράγες οροφής στο χρώμα του αλουμινίου, ενώ η τετρακίνητη έκδοση της δοκιμής μας διαφοροποιείται μόνο λόγω της ύπαρξης του ομώνυμου λογότυπου στο πίσω μέρος.

Η συγκεκριμένη έκδοση, με τον 1,6 TDI συνοδεύεται από τετρακίνηση.

Η συγκεκριμένη έκδοση, με τον 1,6 TDI συνοδεύεται από τετρακίνηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda