Οι επίμαχες αποκαλυπτικές φωτογραφίες για το νέο VW Touareg
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι "επίμαχες" αποκαλυπτικές φωτογραφίες για το νέο VW Touareg

Spy pics: Νέο VW Touareg

4.273 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Στο δρόμο εθεάθη να δοκιμάζεται ένα πρωτότυπο, το οποίο πιθανότατα είναι και το νέο VW Touareg, με ελάχιστο καμουφλάζ.

Με την τελευταία του γενιά να έχει παρουσιαστεί πριν από 7 χρόνια, το VW Touareg φημολογείται έντονα ότι θα ανανεωθεί και, τώρα, ένα πρωτότυπο μοντέλο εθεάθη να δοκιμάζεται στην Σουηδία, με καμουφλάζ μόνο εμπρός και πίσω. Οι κατάσκοποι του εξωτερικού μιλούν ξεκάθαρα για ένα νέο Touareg, το οποίο ίσως λανσαριστεί το 2018.

Οι

Οι "επίμαχες" αποκαλυπτικές φωτογραφίες για το νέο VW Touareg

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Με όσα φαίνονται από τις εικόνες, το πιθανότερο είναι ότι το νέο Touareg δεν θα φέρει μεγάλες, αλλά μάλλον εξελικτικές αλλαγές στην εμφάνισή του, διατηρώντας τις χαρακτηριστικές Volkswagen γραμμές. Ωστόσο, κάτω από το αμάξωμα, οι αλλαγές θα είναι πολύ μεγάλες.

Η τρίτη γενιά του Touareg θα βασίζεται στην MLB πλατφόρμα, την οποία χρησιμοποιεί και το Audi Q7 αλλά και οι επόμενες Porsche Cayenne και Lamborghini Urus. Με τις αλλαγές αυτές, το μοντέλο θα είναι σημαντικά ελαφρύτερο, με αποτέλεσμα να κερδίζει και στον τομέα της κατανάλωσης καυσίμου. Ακόμη, παρά το ότι το μοντέλο θα χάσει βάρος, θα κερδίσει σε εξωτερικές διαστάσεις αλλά και χώρους, φέροντας μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Στους κινητήρες, το νέο Touareg κατά πάσα πιθανότητα θα έχει επιλογές 4κύλινδρων και 6κύλινδρων συνόλων βενζίνης και diesel, ενώ θα γίνει διαθέσιμη και υβριδική έκδοση αργότερα. Πιθανολογείται ότι το μοντέλο θα εμφανιστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, με την επίσημη αποκάλυψή του να γίνεται λίγο νωρίτερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

citroen
test center