Στα σκαριά νέο SUV από την GMC

Στα σκαριά νέο SUV από την GMC

1.946 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2021)

Αν και στην GMC προετοιμάζονται πυρετωδώς για την παρουσίαση του ανανεωμένου Sierra που θα κάνει το λανσάρισμά του στις 21 Οκτωβρίου, το κοινό δεν έχει τόσο ενθουσιασμό και έκπληξη όσο θα είχε για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο από το Αμερικάνικο μπραντ.

«Πολεμικό» και αρκετά off-road

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όμως τον περασμένο Αύγουστο η GMC, σε σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφάνισε τα σχέδια ενός πρωτότυπου μοντέλου, με το όνομα «Canyon AT4 OVRLANDX concept». Στις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα ένα μικρό SUV, με ανεπτυγμένες τις off-road δυνατότητες, το οποίο δεν φοβάται να λερωθεί στις λάσπες.
 

«Αιχμηρό» design και μικρότερο μέγεθος

Από τα σχέδια του πρωτότυπου φαίνεται να έχει αρκετές γωνίες με «αιχμηρό» design και αρκετά διαφορετικό από άλλα μοντέλα της εταιρίας, όπως του Terrain και του Acadia. Επιπλέον παρατηρείται πως είναι μικρότερο από τα παραπάνω, γεγονός που μας προϊδεάζει για ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.
 

Στον αγώνα για την παραγωγή του Hummer EV

Βέβαια γνωρίζουμε πως είναι απλά ένα σκίτσο και όχι ένα υπαρκτό πρότζεκτ, αλλά η εταιρία πίσω στο 2018, είχε αναφέρει πως σκοπεύει να έχει στην γκάμα της και πιο extreme εκτός δρόμου οχήματα. Προς το παρόν η εταιρία «τρέχει» ώστε να είναι όλα έτοιμα με την παραγωγή του νέου Hummer EV, το οποίο εμφανίστηκε σε δοκιμές στους δρόμους του Detroit.

Θα μπορούσε η GMC να δημιουργήσει ένα μοντέλο, αντίπαλο δέος του ηλεκτρικού πια Hummer;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda