Tο ρωσικό site kolesa.ru παρουσίασε την δική του πρόταση.

Tο ρωσικό site kolesa.ru παρουσίασε την δική του πρόταση.

Στην Ευρώπη το VW Nivus;

4.501 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2020)

Το Nivus θα ξεκινήσει την πορεία του από την Βραζιλία αλλά δεν θα διστάσει να έρθει και στην Ευρώπη από το 2021. Τι πρέπει να περιμένουμε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H γκάμα αυτοκινήτων της Volkswagen είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες στην αυτοκινητοβιομηχανία αφού, όχι μόνο προσφέρει πληθώρα μοντέλων σε πολλές κατηγορίες αλλά υπάρχουν επίσης αυτοκίνητα που προσφέρονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένες αγορές, όπως αυτή της Λατινικής Αμερικής και της Κίνας.

Ένα από αυτά είναι το Nivus, ένα μικρό crossover που αναπτύσσεται από την Volkswagen στην Βραζιλία και αναμένεται να κατασκευαστεί και να προσφερθεί και στην Ευρώπη όταν κάνει το ντεμπούτο του αυτή την άνοιξη. Γνωρίζοντας αυτή την εξέλιξη, το ρωσικό site kolesa.ru παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το coupe αυτό crossover θεωρώντας πως η σχεδίασή του θα μοιάζει πολύ σε αυτή του T-Cross. Το ψηφιακό Nivus λαμβάνει εδώ σχεδόν τον ίδιο πρόβολο και παρόμοια φωτιστικά σώματα ενώ πίσω, αν και δεν υπάρχει κάποια εικόνα, είναι πιθανό να Nivus να κινείται και σε αυτόν τον τομέα στα ίδια πρότυπα. Όσον αφορά την καμπίνα, δεν έχουν έρθει στο φως πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε αλλά σίγουρα δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με τα νέα T-Cross και Polo.

H Volkswagen Νότιας Αμερικής έχει ήδη αποκαλύψει κάποια πρώτα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το Nivus, τονίζοντας πως θα διατεθεί αποκλειστικά ως εμπροσθιοκίνητο. Η ισχύς θα πηγάζει από έναν 3κύλινδρο turbo κινητήρα σε συνδυασμό είτε με μια 6τάχυτη χειροκίνητη μετάδοση είτε με ένα αυτόματο κιβώτιο με ίδιο αριθμό σχέσεων.

Αν και τα coupe SUV, θα μπορούσαμε να πούμε, πως ξεκίνησαν από τις BMW, Mercedes και Audi, όλο και περισσότερες mainstream εταιρείες αρχίζουν να τα βάζουν στην γκάμα τους. Ένα καλό παράδειγμα είναι το νέο Renault Αrkana.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green