O κ. Γκαϊντάσοβ Αναστάς, επικεφαλής της εμπορικής αντιπροσωπείας της Gazpromneft-Lubricants.

Τα λιπαντικά της Gazpromneft – Lubricants δεν παράγονται από ανακυκλωμένα λάδια, αλλά με λάδι βάσης, δικής της παραγωγής.

Στην Ελλάδα μέσω της Activ-EU Ltd

5.374 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Activ-EU Ltd αποτελεί τον επίσημο διανομέα των προϊόντων της Gazpromneft-Lubricants στη χώρα μας, η οποία όπως προαναφέραμε «βλέπει με πολύ καλό μάτι» την επέκταση στη χώρα μας. Εμείς συνομιλήσαμε με τον κ. Γκαϊντάσοβ Αναστάς, επικεφαλή εμπορικό αντιπρόσωπο της Gazpromneft – Lubricants στην Ελλάδα, ο οποίος μας ανέλυσε γιατί τα λιπαντικά της ρωσικής φίρμας είναι ιδανικά για την Ελλάδα, αλλά και ποιες είναι τα σχέδια του εμπορικού κολοσσού στην Ελλάδα.

Σχετικά με τους στόχους της Activ-EU Ltd, αλλά και τη συνεργασία με την «Gazpromneft-Lubricants»,  ο κ. Γκαϊντάσοβ δήλωσε: 
«Η εταιρεία μας Activ-EU Ltd. είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας Gazpromneft-Lubricants στην Ελλάδα από το 2016. Μέσα στο πρώτο χρόνο της λειτουργίας είχαν πουληθεί γύρω στους 300 τόνους συσκευασμένων προϊόντων, ενώ τον τελευταίο χρόνο ο όγκος πώλησης έφτασε τους 650 τόνους. Η ζήτηση για τα προϊόντα με την επωνυμία Gazpromneft και G-Energy αυξάνεται ενεργά και εμείς πρέπει να εξασφαλίσουμε αδιάλειπτες προμήθειες. Σύμφωνα με τα στοιχεία για τη 1 Νοεμβρίου του 2018, η ανάγκη των πελατών μας για τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας «Gazpromneft-Lubricants» ανέρχεται στους 1.400 τόνους συσκευασμένων προϊόντων το χρόνο, ενώ ο όγκος που θα προγραμματίσουμε στο επιχειρηματικό σχέδιο για το 2019 θα είναι 2.500 τόνοι. Ο βασικός στόχος για το 2019 είναι η γεωγραφική επέκταση της παρουσίας στο έδαφος της Ελλάδας.

Παράλληλα ανοίξαμε 3 συνεργεία G-Energy Service, τα οποία σύντομα θα γίνουν 5, ενώ από το 2019 σκοπεύουμε να επεκτείνουμε γεωγραφικά την παρουσία των καταστημάτων μας, ενώ του χρόνου σκοπεύουμε να ανοίξουμε κατάστημα τεχνικής εξυπηρέτησης για φορτηγά αυτοκίνητα G-Profi. Μέσω του πρότζεκτ G-Energy Service δημιουργούμε την επαφή με τον τελικό καταναλωτή.» 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών σας;
«Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά. Θα τόνιζα αυτό που θεωρώ το πιο σημαντικό και το πιο αναζητούμενο για τους Έλληνες καταναλωτές. Πρώτον, τα λιπαντικά δεν παράγονται από τα ανακυκλωμένα λάδια, όπως αυτό συνηθίζεται στις χώρες της ΕΕ. Δεύτερον, κάθε χρόνο οι απαιτήσεις των κατασκευαστών εξοπλισμού ως προς τα λιπαντικά γίνονται όλο και πιο αυστηρές, έτσι δημιουργείται οξεία ανάγκη για τη σταθερότητα της ποιότητας.

Και ποιος σήμερα μπορεί να εγγυηθεί για τη σταθερότητα της ποιότητας; Μόνο οι εταιρείες πετρελαίου, οι οποίες χρησιμοποιούν στην παραγωγή δικές τους πρώτες ύλες (η βάση των λιπαντικών είναι το λάδι βάσης) και μοναδικές συνταγές. Σε όλο τον κόσμο ο αριθμός αυτών των εταιρειών δεν είναι μεγάλος, και μόνο εκείνες μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων, διότι ελέγχουν όλες τις διαδικασίες παραγωγής, καθώς επίσης εξασφαλίζουν συμπληρωματικές τεχνικές υπηρεσίες, σχετικά με τη συνοδεία των προϊόντων.»

Ποια από τα προϊόντα σας μπορούμε να τα συναντήσουμε στην Ελλάδα και που μπορούμε να τα αγοράσουμε;
«Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα βενζινάδικα και συνεργεία στην Αττική, Πέλλα, Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες. 

Στον τομέα των επιβατηγών οχημάτων παρακολουθούμε τη συνεχή αύξηση πώλησης συνθετικών λιπαντικών. Σύμφωνα με τις εκθέσεις βλέπουμε, ότι η ζήτηση για τα ορυκτέλαια πέφτει. Έτσι τον τελευταίο καιρό πολύ δημοφιλές έχει γίνει το προϊόν G-Energy Service Line W 5W-30, επίσης υπάρχει ζήτηση για το Gazpromneft Premium C3 με ιξώδες 5W-30 και 5W-40. Επίσης όλο και πιο συχνά δεχόμαστε παραγγελίες για λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ασιατικά αυτοκίνητα. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά G-Energy Far East. Στην Ελλάδα ήδη πουλάμε αρκετά καλά αυτό το προϊόν με ιξώδες 0W-20.

Θα ήθελα να σημειώσω επίσης άλλο ένα προϊόν, ζήτηση για το οποίο έχει αυξηθεί απότομα. Πρόκειται για λιπαντικά καθαρισμού κινητήρα Gazpromneft Promo Flushing oil. Μην μπερδεύετε αυτό το λιπαντικό με τα πρόσθετα καθαρισμού που υπάρχουν στην αγορά. Τα πρόσθετα όχι μόνο δεν είναι τόσο αποτελεσματικά, αλλά ακόμα και χαλάνε τμήματα του κινητήρα. Το δικό μας προϊόν – είναι επαγγελματικό λιπαντικό για κινητήρα με υψηλές καθαριστικές ιδιότητες. Το αποτέλεσμα θα τα καταλάβετε αμέσως. Το αυτοκίνητο θα δουλεύει πιο αθόρυβα και για τα αυτοκίνητα με πολλά χιλιόμετρα, η κατανάλωση καυσίμου επιστρέφει στα κανονικά επίπεδα. Γενικά αυτή η διαδικασία σε συνδυασμό με καλά λάδια αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.»

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

VW LEASEPRO
test center