Το εργοστάσιο παραγωγής των λιπαντικών της Gazpromneft Lubricants, στο Ομσκ της Σιβηρίας, είναι το μεγαλύτερο της Ρωσίας.

Η Gazpromneft-Lubricants διαθέτει 6 εργοστάσια, τα οποία παράγουν συνολικό όγκο άνω από 600.000 τόνων λιπαντικών και λοιπών υλικών υψηλής ποιότητας, περισσότερων από 2.500 εμπορευμάτων.

Την τριετία 2015 έως και 2017, η Gazpromneft - Lubricants αύξησε τις συνολικές πωλήσεις των προϊόντων της από 528.000 τόνους σε 580.000 τόνους ετησίως.

Οι σταθμοί service G-Energy Service, είναι το διεθνές πρότζεκτ της Gazpromneft-Lubricants Ltd για την ανάπτυξη δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

Στο εργοστάσιο της Gazpromneft- Lubricants στη Σιβηρία

5.389 Επισκέψεις στο άρθρο

To AutoΤρίτη βρέθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής των λιπαντικών της Gazpromneft Lubricants, στο Ομσκ της Σιβηρίας, για να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις και να δούμε διάφορα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Η Gazpromneft-Lubricants είναι θυγατρική του βιομηχανικού κολοσσού της Gazprom Neft, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την πώληση λιπαντικών και τεχνικών υγρών κινητήρων για διάφορους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, του βιομηχανικού εξοπλισμού και προσφάτως ξεκίνησε την παραγωγή λιπαντικών για ναυτιλιακή χρήση. 

Η ίδρυσή της έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2007 και έκτοτε δημιουργεί μια αποτελεσματικά λειτουργούσα επιχείρηση, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις καλύτερες διεθνείς επιχειρηματικές πρακτικές, διερευνώντας διαρκώς τον κύκλο των επιχειρήσεών της. Μάλιστα για τις ανάγκες της παραγωγής της διαθέτει 6 εργοστάσια, τα οποία πληρούν τα πιστοποιητικά ISO, στη Ρωσία, την Ιταλία και τη Σερβία. Σε αυτά γίνεται η παραγωγή πάνω από 2.500 εμπορευμάτων, συνολικού όγκου πάνω από 600.000 τόνων λιπαντικών και λοιπών υλικών υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της Gazpromneft-Lubricants συνολικά διανέμονται σε 75 χώρες, ενώ διαθέτουν την έγκριση από 250 κορυφαίους κατασκευαστές, όπως, μεταξύ άλλων, η Mercedes-Benz, η Volkswagen, η Renault και η General Motors.

Διαρκής άνοδος στις αγορές
H Gazpromneft – Lubricants τα τελευταία δέκα χρόνια που έχει δημιουργηθεί, διαρκώς μεγαλώνει το μερίδιο της στην αγορά των λιπαντικών με σταθερό ρυθμό και επεκτείνει τις δραστηριότητές της όλο και σε περισσότερες χώρες.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως την τριετία 2015 έως και 2017, η Gazpromneft - Lubricants αύξησε τις συνολικές πωλήσεις των προϊόντων της από 528.000 τόνους σε 580.000, ενώ για το πρώτο εξάμηνο του 2018 τα νούμερα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά, αφού οι πωλήσεις προϊόντων Gazpromneft-Lubricants έφτασαν τις 318 χιλιάδες τόνους. Την ίδια χρονική διάρκεια, ακόμα μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασαν οι εξαγωγές της εταιρείας, τα οποία πλέον είναι διαθέσιμα σε 75 χώρες από 57 που ήταν το 2015, ενώ συγχρόνως δημιουργήθηκε ένα αναπτυγμένο δίκτυο διανομής στην Ανατολική, Βόρεια και Νότια Ευρώπη.

Το πρότζεκτ των G-Energy Service 
Οι ολοκληρωμένοι σταθμοί service, G-Energy Service, είναι το διεθνές πρότζεκτ της Gazpromneft-Lubricants Ltd για την ανάπτυξη δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων, εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό που πληροί αυστηρά πρότυπα βιομηχανικής και περιβαλλοντικής ασφάλειας.

Οι σταθμοί των G-Energy Service αναπτύσσονται με ταχύ ρυθμό στη Ρωσία, στις πρώην χώρες της Σοβιετικής ένωσης και στη Δυτική Ευρώπη, καθώς και στις χώρες της Μέσης Ανατολής. 

G-Energy, η ναυαρχίδα της Gazpromneft- Lubricants
Η εταιρεία Gazpromneft-Lubricants παράγει μια premium σειρά λιπαντικών με την επωνυμία G-Energy. Αυτά τα προϊόντα προσδιορίζονται για τα πιο σύγχρονα επιβατηγά οχήματα ευρωπαϊκής, αμερικάνικης και ιαπωνικής κατασκευής. Τα λιπαντικά G-Energy έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση της μοναδικής προσαρμοστικής τεχνολογίας ACF. Επιτρέπει να ενισχυθούν οι ιδιότητες απόδοσης αναλόγως με τις λειτουργίες του κινητήρα, ενεργοποιώντας τη σωστή στιγμή τα απαραίτητα πρόσθετα.

Gazpromneft- Lubricants και Ελλάδα
Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις χώρες που επέλεξε η Gazpromneft-Lubricants για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, με τη ρώσικη εταιρεία να βλέπει πολύ θετικά την ελληνική αγορά. Αυτή τη στιγμή στη χώρα μας είναι διαθέσιμα τα λιπαντικά G-Energy και Gazpromneft, ενώ ήδη λειτουργούν 5 σταθμούς εξυπηρέτησης του διεθνούς δικτύου συνεργείων της G-Energy, δύο εκ των οποίων εγκαινιάστηκαν πρόσφατα σε Ίλιον και Αθήνα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN