2 φωτογραφίες »

Βλέπετε την πρόταση της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa.ru.

Σχέδιο φαντάζεται το pick-up της Hyundai

2.634 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2020)

Περίπου αυτή θα είναι η μορφή που θα έχει το πολύαναμενόμενο pick-up της Hyundai, το Santa Cruz που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.


Εντός του 2020 προετοιμάζεται να παρουσιαστεί επίσημα το pick-up της Hyundai. Το νέο μοντέλο θα έχει την ονομασία Santa Cruz, ωστόσο πέραν από αυτό σε επίσημο επίπεδο δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερα αφού η κορεατική μάρκα διατηρεί κρυφές όλες τις προδιαγραφές του αγροτικού της.
 
Η μυστικοπάθεια αυτή «έσπασε» πριν από λίγες ημέρες όταν διέρρευσε το αμάξωμα του μοντέλου και όπως φαίνεται αυτό ήταν αρκετό για τους ανεξάρτητους σχεδιαστές της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa.ru να αντλήσουν έμπνευση και να μας παρουσιάσουν ένα τελικό σχέδιο του Santa Cruz. Όπως παρατηρούμε η πλευρική πτυχή σε σχήμα V φτάνει μέχρι την χειρολαβή των μπροστά θυρών, ενώ όπως «μαρτύρησε» και η εικόνα του αμαξώματος η καρότσα φαίνεται πως είναι μικρή σε διαστάσεις.  Από κει και πέρα οι σχεδιαστές έχουν διατηρήσει πολλά στοιχεία από άλλα μοντέλα της Hyundai που εντοπίζονται στον πρόβολο όπως οι προβολείς αλλά και η ευρεία πλεκτή γρίλια.
 
Το πίσω μέρος δεν το έχουμε δει ακόμα, όμως στο συγκεκριμένο σχέδιο παρουσιάζεται ιδιαίτερα σπορτίφ με μία αεροτομή στο τέλος της οροφής, ενώ τα τύπου μπούμερανγκ φωτιστικά σώματα στην πόρτα της καρότσας ενώνονται μέσω μία γραμμής που πιθανώς θα έχει τη δυνατότητα να φωτίζεται.
 
Ανεπιβεβαίωτες είναι και οι πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το νοτιοκορεάτικο pick-up. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Tucson και θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 166 ίππων και 204 Νm ροπής αλλά και έναν κινητήρα 2,4 λίτρων με ισχύ 183 ίππων. Παράλληλα η φημολογία αναφέρει πως η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ.
 
Το pick-up της Hyundai αναμένεται στις αγορές το 2021.

SPRING SEAT
citroen