Ford Puma Vs Peugeot 2008: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

60.526 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2023)
Εξαιρετικό κράτημα και συγκρατημένη κλίση, ακόμη και σε πιο γρήγορους ρυθμούς ταχύτητας «δίνει» στον οδηγό το Ford Puma.
2 Φωτογραφίες »

Εξαιρετικό κράτημα και συγκρατημένη κλίση, ακόμη και σε πιο γρήγορους ρυθμούς ταχύτητας «δίνει» στον οδηγό το Ford Puma.

Ford Puma Vs Peugeot 2008: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: Fun to drive το Puma, ισορροπημένη συμπεριφορά για το 2008

Φρενάρουν εξαιρετικά από τα 100. Αυτή είναι μία κοινή παραδοχή, με το Puma «κοκκαλώνει» στα 37,2 μέτρα και το 2008 να χρειάζεται λιγότερα από 36,5 μέτρα μέχρι να ακινητοποιηθεί πλήρως. Στο δρόμο, πάντως, τα κοινά χαρακτηριστικά είναι λιγότερα. Στα πρότυπα εξωτερικής και εσωτερικής σχεδίασης, το Ford Puma εξυπηρετεί ένα περισσότερο δυναμικό οδηγικό προφίλ. Δεν θεωρείται, τυχαία, άλλωστε, το πιο fun to drive μικρό SUV. Αναλόγως του drive mode προσαρμόζεται και η «συμπεριφορά» του κινητήρα, εκείνο που μένει σταθερό είναι το πολύ καλό κράτημα, οι συγκρατημένες κλίσεις στο όριο, το ακριβές και πληροφοριακό τιμόνι.
 
Με το 2008 έχουμε ένα διαφορετικής προσέγγισης αυτοκίνητο. Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (17 εκ.) δίνει ένα πιο έντονο crossover ύφος, με την εν γένει φιλοσοφία του να ισορροπεί μεταξύ αποτελεσματικότητας και ποιότητας κύλισης. H κατευθυντικότητα είναι απόλυτα ικανοποιητική, οι εντολές του οδηγού υλοποιούνται άμεσα και με ακρίβεια, ενώ παρά το αυξημένο κέντρο βάρους η διάθεση του συνόλου είναι μάλλον σπορτίφ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Ford Puma Vs Peugeot 2008
Σελίδα 3Ford Puma Vs Peugeot 2008: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Ford Puma και Peugeot 2008
Σελίδα 5Συγκριτικό Ford Puma Vs Peugeot 2008: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
TI LINGLONG AGORAZO
skoda