Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Kia XCeed 140 PS VS Toyota C-HR Hybrid 122 PS

5.150 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2024)
Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Kia XCeed 140 PS VS Toyota C-HR Hybrid 122 PS

Ο μέσος όρος τιμών ως μεταχειρισμένα είναι περίπου 23.000 ευρώ.
Αξιόπιστα και τα δύο, χωρίς προβλήματα στα μηχανικά μέρη.
Kia XCeed: Μπορεί να «κολλάει» το infotainment και να έχει σκουριές στα φρένα.
Toyota C-HR: Ίσως υπάρχει επιφανειακή σκουριά σε μοντέλα από βόρειες χώρες.

Ο μέσος όρος τιμών ως μεταχειρισμένα είναι περίπου 23.000 ευρώ

Το Toyota C-HR και το Kia XCeed είναι δύο αρκετά δημοφιλή μοντέλα που ανήκουν στην κατηγορία των crossovers και «παντρεύουν» έντεχνα στοιχεία των SUV και των coupe οχημάτων. Το εμπορικό λανσάρισμα του ιαπωνικού μοντέλου έγινε το 2017, ενώ το ντεμπούτο του XCeed έγινε το 2019, με το κορεάτικο όχημα να βασίζεται ουσιαστικά στο Ceed της τρίτης γενιάς.
Τα μεταχειρισμένα Kia XCeed πωλούνται με μέσο όρο τιμών τα 24.000 ευρώ, με τα πιο προσιτά να κοστίζουν 19.000 ευρώ και τα πιο ακριβά 32.000 ευρώ.
Από την άλλη πλευρά, τα μεταχειρισμένα Toyota C-HR έχουν μέσο όρο τιμών τα 22.400 ευρώ, με το εύρος του κόστους αγοράς να κυμαίνεται μεταξύ 16.000 και 33.000 ευρώ.

Αξιόπιστα και τα δύο, χωρίς προβλήματα στα μηχανικά μέρη

Δοκιμάζουμε ως μεταχειρισμένα ένα Kia XCeed με 140 άλογα και ένα υβριδικό Toyota C-HR με 122 ίππους. Αμφότερα τα μοντέλα είναι αξιόπιστα και δεν «μαστίζονται» από εκτεταμένες ζημιές και βλάβες στα μηχανικά τους μέρη. Στον τομέα της κατανάλωσης, το υβριδικό C-HR καίει 5,3 λτ/100 χλμ, ενώ το βενζινοκίνητο XCeed 8,5 λτ/100 χλμ.

Kia XCeed: Μπορεί να «κολλάει» το infotainment και να έχει σκουριές στα φρένα

Το σύστημα πολυμέσων του Kia XCeed μπορεί να παρουσιάζει καθυστερήσεις, κάτι που διορθώνεται μέσω ασύρματης αναβάθμισης στο λογισμικό. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο να παρατηρήσετε σκουριά στους δίσκους των φρένων ή γρατζουνιές σε μερικές ευαίσθητες πλαστικές επιφάνειες στο εσωτερικό.

Toyota C-HR: Ίσως υπάρχει επιφανειακή σκουριά σε μοντέλα από βόρειες χώρες

Αν το Toyota C-HR που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε προέρχεται από κάποια βόρεια χώρα, καλό θα είναι να κάνετε έναν έλεγχο στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Αν έχει εμφανιστεί επιφανειακή σκουριά, δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε αφού μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από κάποιον ειδικό.

Στις επόμενες σελίδες θα διαβάσετε τα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα μπορέσετε να διαβάσετε και άλλες δοκιμές και συγκριτικά μεταχειρισμένων του AutoTriti.

Σελίδα 2Μεταχειρισμένο Kia XCeed: Ο μέσος όρος τιμών είναι τα 24.000 ευρώ
Σελίδα 3Μεταχειρισμένα Toyota C-HR: Κοστίζουν κατά μέσο όρο 22.400 ευρώ
Σελίδα 4Μεταχειρισμένα Kia XCeed και Toyota C-HR: Πόσο καλά είναι ως μεταχειρισμένα;
EUROINS PASXA
fiat