Ford Focus

Kia CEED

Toyota Corolla

Τop εγγυήσεις σε χρονική διάρκεια

45.726 Επισκέψεις στο άρθρο

1. Ford Focus
- 8 χρόνια εγγύηση
- Από 18.982 ευρώ

Όταν η κορυφαία οδηγικά πρόταση της κατηγορίας των mainstream μικρομεσαίων συνδυάζει τις χάρες της με μια εντυπωσιακή σε χρονική διάρκεια δωρεάν εγγύηση, τότε τα πράγματα γίνονται άκρως ενδιαφέροντα. 8 χρόνια λοιπόν είναι η κορυφαία σε χρονική διάρκεια εγγύηση της αγοράς και αυτή είναι που προσφέρει η Ford στο νέο Focus, καθιστώντας το ακόμα πιο δελεαστική επιλογή. Πάντως υπάρχει όριο 100.000 χλμ.

2. Kia CEED
- 7 χρόνια εγγύηση
- Από 15.190 ευρώ

Η νέα γενιά του Kia CEED ήρθε με premium φιλοδοξίες και σκοπό να ζορίσει  τις κορυφαίες προτάσεις της μικρομεσαία κατηγορίας με την μοντέρνα σχεδίαση, την προσεγμένη ποιότητα, την πρακτικότητα και την άκρως ενδιαφέρουσα οδική του συμπεριφορά. Ένα σοβαρό ακόμα πλεονέκτημα είναι φυσικά και η εργοστασιακή και μεταβιβάσιμη εγγύηση των 7 ετών, που προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα της κορεάτικης φίρμας άλλωστε. Υπάρχει βέβαια όριο 140.000 χλμ..

3. Toyota Corolla
- 6 χρόνια εγγύηση
- Από 17.600 ευρώ

To θρυλικό όνομα επέστρεψε για όλη τη γκάμα του μικρομεσαίου μοντέλου της Toyota και μαζί με την νέα σχεδίαση, την υψηλότερη ποιότητα και τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά, η Corolla μπορεί να καυχιέται και για την παροιμιώδη αξιοπιστία της. Η τελευταία τονίζεται από την 6ετή εγγύηση με την οποία προσφέρεται το μικρομεσαίο ιαπωνικό μοντέλο από την ελληνική αντιπροσωπεία, ούσα η 3η καλύτερη σε χρονική διάρκεια για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς. Υπάρχει αρκετά μεγάλο όριο 180.000 χλμ..

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto