2 φωτογραφίες »

Τα 5 μυστικά του νέου Audi A3

19.155 Επισκέψεις στο άρθρο

To νέο Audi A3 4ης γενιάς έρχεται γεμάτο με νέες τεχνολογίες και συστήματα για να ανακατέψει την τράπουλα στην κατηγορία των μικρομεσαίων premium αυτοκινήτων. Ποια είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε γιαυτό;


Το Audi A3 4ης γενιάς, έφτασε στη χώρα μας, πλήρως αναβαθμισμένο σε ποιότητα και τεχνολογία, με υβριδικά σύνολα και στόχο την κορυφή της κατηγορίας των premium μικρομεσαίων. Συγκεντρώσαμε τα 5 μυστικά που θα το βοηθήσουν να φτάσει τον στόχο του και σας τα παρουσιάζουμε.

Ο ιδρυτής των premium μικρομεσαίων
Aυτή είναι η 4η και πιο ολοκληρωμένη από κάθε άποψη γενιά του Audi A3, ενός μοντέλου που ήρθε το 1996 για να αποτελέσει το πρώτο μοντέλο με premium χαρακτήρα στην μικρομεσαία premium compact κατηγορία. Το 2003 λανσαρίστηκε η 2η γενιά του και με τον ανταγωνισμό να έχει ενισχυθεί στην κατηγορία, ξεχώρισε για άλλη μια φορά για την ποιότητα κατασκευής του. Το 2013 περάσαμε στην 3η του γενιά που μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και κορυφαίο ποιοτικά μοντέλο, ενώ το A3 4ης γενιάς ξεκινάει την πορεία του στην αγορά σε 5θυρο αμάξωμα Sportback (με χαρακτηριστικό το 3ο πλαινό τζάμι) και με τιμές από 22.430 ευρώ, «στριμώχνοντας» τον ανταγωνισμό μέσω του τεχνολογικά προηγμένου του προφίλ.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw