Τα Skoda… Prediaq και Sharyaq είναι οι νέες μασκότ στο χόκεϋ!
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα Skoda… Prediaq και Sharyaq είναι οι νέες μασκότ στο χόκεϋ!

2.511 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2022)

Η Skoda έντυσε ένα Kodiaq και ένα Enyaq iV ως μασκότ για δύο ομάδες χόκεϋ, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ως υποστηρικτής του εν λόγω αγωνίσματος!

To NHL πήγε στην Πράγα

Δύο ομάδες χόκεϋ επί πάγου από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NHL) βρίσκονται στην Πράγα της Τσεχίας για back-to-back αγώνες με τους οποίους θα ξεκινήσει η νέα σεζόν 2022-23 και η Skoda στο πλαίσιο αυτό έντυσε δύο μοντέλα της ως μασκότ, ένα για κάθε ομάδα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στηρίζει το χόκεϋ η Skoda

Συγκεκριμένα οι San Jose Sharks και Nashville Predators θα δώσουν δύο αγώνες την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Πράγα στην O2 Arena. Από την άλλη η Skoda υπήρξε επί μακρόν υποστηρικτής του χόκεϋ, καθώς υπήρξε επίσημος συνεργάτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χόκεϋ Πάγου IIHF από το 1992. Έτσι, για την ένατη επίσκεψη του NHL στην Ευρώπη, η Skoda αποφάσισε να ντύσει δύο από τα SUV της ως μασκότ. Με βάση το Kodiaq, η τετράτροχη μασκότ των Nashville Predators ονομάζεται «Prediaq» ενώ το «Sharyaq» για τους San José Sharks είναι ένα Enyaq iV.

Παραμένει το «q» ως το τελευταίο γράμμα των ονομάτων

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό ακόμη και όταν τα Skoda αλλάζουν ρόλο, ο… κανόνας της ονομασία τους να έχουν ως τελευταίο γράμμα το «q», συνεχίζεται. Ο Vítězslav Pelc, ο υπεύθυνος της Skoda για αυτές τις funky μασκότ εξηγεί γιατί επιλέχθηκαν αυτά τα οχήματα, σημειώνοντας πως είναι παρόμοια σε μέγεθος, αλλά έχουν αντίθεση στα συστήματα κίνησης με τα οποία εξοπλίζονται, αφού το ένα έχει κινητήρα εσωτερικής καύσης (Kodiaq) και το άλλο πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό (Enyaq iV).

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center