Τα γυρνάει ο Mr. Tesla για την παραγγελία της Hertz

Τα γυρνάει ο Mr. Tesla για την παραγγελία της Hertz

2.436 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2021)

Δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για την παραγγελία της Hertz, λέει το αφεντικό της Tesla, παρόλο που ο κολοσσός της ενοικίασης αυτοκινήτων το έχει ήδη ανακοινώσει ανεβάζοντας κατακόρυφα την μετοχή της αμερικανικής μάρκας.

Σχολιάζοντας ένα tweet της λέσχης φίλων της Tesla στην Silicon Valley μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Elon Musk ανέφερε ότι δεν έχουν προχωρήσει στην υπογραφή κάποιου συμβολαίου με τον γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων και μακροχρόνιων μισθώσεων. Το συγκεκριμένο tweet αφορούσε την ανοδική πορεία της τιμής των μετοχών της Tesla, με τη μία μονάδα να αξίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή 1.231 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 8,52% που μεταφράζεται σε περίπου 95 δολάρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Μέσα από την ανάρτησή του, ο ισχυρός άνδρας της βιομηχανίας ευχαρίστησε το κοινό γι' αυτή την άνοδο, δίνοντας έμφαση στο ότι τα μοντέλα της Tesla έχουν αυτή τη στιγμή τεράστια ζήτηση σε σχέση με την παραγωγική ικανότητα της αμερικανικής φίρμας. Γι΄ αυτό το λόγο, όπως ανέφερε, θα πουλήσουν αυτοκίνητα στην Hertz μόνο με το ίδιο περιθώριο κέρδους, όπως στους πελάτες λιανικής.
Σύμφωνα με τον Musk η συμφωνία με την Hertz δεν έχει καμία επίδραση στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να ισχύει, δεδομένης της πορείας που ακολουθεί η μετοχή της μετά την ανακοίνωση και τον ντόρο που δημιουργήθηκε καθώς με την επικείμενη παραγγελία «μαμούθ» των 100.000 Model 3 η συνολική αξία των μετοχών της εκτοξεύθηκε στο 1 τρις δολάρια.

Ο Musk παίρνει αποστάσεις αναφορικά με την σύνδεση της επιτυχίας της εταιρείας του και το γεγονός αυτής της μεγάλης συμφωνίας, φαίνεται να δείχνει μια σχετικά αλαζονική συμπεριφορά. Συμφωνείτε ή έχετε αντίθετη άποψη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda