Το Yaris στην καθημερινότητα αποδεικνύεται ευκολοδήγητο και αρκετά ευέλικτο, με την ποιότητα κύλισης του να κάνει τα ταξίδια άνετα και ευχάριστα.

Το Corsa θα ικανοποιήσει τον οδηγό με το «πάτημά» του στο δρόμο και σε κάθε περίπτωση θα στρίψει με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια σε κάθε είδους καμπή.

Στο δρόμο το Peugeot 208 μπορεί να διατηρεί μια συνολικά ισορροπημένη παρουσία μεταξύ της πολύ καλής άνεσης, του δυναμισμού και της σταθερότητας σε κάθε διαδρομή.

Στο δρόμο: Πιο δυναμικό το 208, ολοκληρωμένο το Yaris

34.630 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2018)

Οι κόμπακτ διαστάσεις των τριών μοντέλων σε συνδυασμό με τους αποτελεσματικούς τους κινητήρες, αποτελούν εγγύηση ότι τα τρία μοντέλα θα εκπληρώσουν με μαεστρία τα αστικά τους καθήκοντα, αλλά και ένα άνετο ταξίδι.

Από εκεί και πέρα κάθε μοντέλο έχει τα δικά του οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά. Το Peugeot 208 θα σε κερδίσει με την πολύ καλά ρυθμισμένη ανάρτηση του, που του χαρίζει τη καλύτερη ισορροπία στην αναλογία άνεσης/fun to drive, με το δυναμισμό να μη λείπει όποτε του ζητηθεί.   

Από την άλλη το Yaris εστιάζει περισσότερο στον τομέα της άνεσης στην αστική καθημερινότητα, ενώ γενικότερα διαθέτει ένα πιο all around χαρακτήρα, αρκετό φιλικό προς το χρήστη. Είναι το πιο ευκολοδήγητο και αρκετά ευέλικτο (κύκλος στροφής 9,6 μ.), ενώ στον αυτοκινητόδρομο σε κερδίζει με την ποιότητα κύλισης του και τη σταθερότητά του. 

Αντίστοιχα και το Opel Corsa διακρίνεται για τη στιβαρότητά του στο δρόμο και το ευχάριστο οδηγικό προφίλ του, συνδυάζοντας σταθερότητα στον ανοιχτό δρόμο και καλό κράτημα στις στροφές. Αυτό που θα θέλαμε θα ήταν ένα πιο «συνεργάσιμο» τιμόνι, το οποίο αν και αποτελεσματικό δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας. Από την άλλη ωστόσο, το γερμανικό μικρό έχει τα καλύτερα φρένα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center