Τέλος οι «κόκκινες» πινακίδες στα αυτοκίνητα των πολυτέκνων

Τέλος οι «κόκκινες» πινακίδες στα αυτοκίνητα των πολυτέκνων

18.053 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2023)

Οι κόκκινες πινακίδες με άσπρο φόντο για τα οχήματα των τρίτεκνων/πολύτεκνων καταργούνται και δίνουν τη θέση τους στις «κανονικές» μαύρες πινακίδες. Διαβάστε ποια είναι τα οφέλη των πολυτέκνων στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου.

Τοποθετούνται «κανονικές» μαύρες πινακίδες με άσπρο φόντο στα πολυτεκνικά

Κανονικές πινακίδες μαύρου χρώματος και όχι οι χαρακτηριστικές κόκκινες τοποθετούνται πλέον στα καινούργια αυτοκίνητα που αγοράζουν οι τρίτεκνοι/πολύτεκνοι εδώ και μικρό χρονικό διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες του autotriti. Επιπλέον, οι πινακίδες για τα αυτοκίνητα των τρίτεκνων και των πολύτεκνων λαμβάνουν «κοινό» αριθμό και γράμματα στην πινακίδα και έτσι σε περίπτωση μεταβίβασης του αυτοκινήτου, δεν απαιτείται ο νέος αγοραστής να προβεί σε αντικατάσταση των προηγούμενων «πολυτεκνικών» πινακίδων, παρά μόνο σε τροποποίηση της άδειας κυκλοφορίας για να αφαιρεθεί ο χαρακτηρισμός περί πολύτεκνου.

Αυτό σημαίνει πως τα αυτοκίνητα των τριτέκνων ή πολυτέκνων δεν θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμα στο δρόμο από τις πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα αναγράφεται μόνο στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER