Τι προσφέρει το «βασικό» Citroen C3 με τα 15.600 ευρώ
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι προσφέρει το «βασικό» Citroen C3 με τα 15.600 ευρώ

12.163 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2022)

Το Citroen των 15.600 ευρώ αφορά την έκδοση Flair, δεν έχει Airbumps, όμως προσφέρεται με επαρκή εξοπλισμό και τροφοδοτείται από ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ 83 ίππων που θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του μέσου οδηγού.

Tι Citroen C3 αγοράζω με 15.600 ευρώ;

Το 2021 ήταν για το Citroen C3 μια επιτυχημένη χρονιά καθώς κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη τριάδα με τα μοντέλα (τρίτο με 3.424 ταξινομήσεις) που σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα ανεξαρτήτως κατηγορίας. Και το 2022 όμως, η εμπορική του επιτυχία συνεχίζεται αμείωτη, αφού το γαλλικό μικρό, μετά τους πρώτους δύο μήνες του έτους, κατέχει την τρίτη θέση με 470 πωλήσεις πίσω μόνο από το Toyota Yaris και το Opel Corsa. Στα ατού του Citroen C3 συγκαταλέγεται το γεγονός πως ξεχωρίζει αμέσως χάρη στο νεανικό του σχεδιασμό και την ίδια στιγμή αποτελεί ένα από τα πιο ευκολοδήγητα μικρά, με καλό κράτημα και μοναδική άνεση, η οποία τονίζεται από την «αφράτη» λειτουργία της ανάρτησης και από τα καθίσματα-πολυθρόνες Advanced Comfort. Με εισαγωγική τιμή τα 15.600 ευρώ, στην έκδοση Flair, το C3 αποτελεί μία από τις πιο προσιτές επιλογές στην κατηγορία του. Πάμε να το γνωρίσουμε καλύτερα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Trendy όσο λίγα αλλά χωρίς Airbumps

To Citroen C3 είναι το πιο trendy και νεανικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του και έχει αναμφίβολα δυναμική παρουσία χάρη στην άμεσα αναγνωρίσιμη εκφραστική μάσκα τους, τους μοντέρνους προβολείς με τεχνολογία LED και τα πίσω φώτα με τρισδιάστατο εφέ. Aπό την βασική έκδοση Flair πρέπει να σημειώσουμε πως λείπουν τα Airbumps στο πλάι και τα φώτα ομίχλης χαμηλά και πως οι ζάντες έχουν μέγεθος 15 ίντσες.

Εσωτερικό: Ανετο και ευρύχωρο με οθόνη αφής 5 ιντσών

Η καμπίνα είναι αναμφίβολα το δυνατό σημείο του C3, αφού τα φαρδιά και πλούσια σε μαλακό υλικό καθίσματα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ακόμη και από τις πολυθρόνες του σαλονιού σου. Πρόκειται για τα Advanced Comfort καθίσματα που εφοδιάζουν ήδη τα μεγαλύτερα «αδέλφια» C4 Cactus, C3 Aircross και C5 Aircross, και διευρύνουν τα επίπεδα άνεσης που προσφέρει η γαλλική μάρκα στα μικρά. Από εκεί και πέρα, το σκηνικό στην καμπίνα του C3 είναι γνώριμο με ένα τετραγωνισμένης αισθητικής ταμπλό που αν και με σκληρά πλαστικά, διαθέτει γερή συναρμογή και μοντέρνα σχεδίαση. Στον τομέα των χώρων, το C3 προσφέρεται για άνετες μετακινήσεις τεσσάρων ατόμων, άνω του μετρίου αναστήματος, με τις αποσκευές τους (πορτ-μπαγκάζ 300 λτ.).

O εξοπλισμός της βασικής έκδοσης Flair είναι επαρκέστατος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ESP με λειτουργιά αντιολίσθησης (ASR), Hill Assist: σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση, περιοριστή και ρυθμιστή ταχύτητας, AFIL: σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, Speed Limit Information: σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Όριο Ταχύτητας), έξυπνο σύστημα προσαρμογής ταχύτητας μέσω του ρυθμιστή ταχύτητας, Coffee Break Alert: σύστημα ειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού, 6 αερόσακους, προβολείς τεχνολογίας LED, φώτα ημέρας LED, ράδιο RCE με ψηφιακό δέκτη DAB (Digital Audio Broadcast), μονόχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, θύρα USB και 4 ηχεία, Air Condition, μπροστινά ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda