Ένα δώρο για το αυτοκίνητο, στην πραγματικότητα το χαίρεστε εσείς!

Τι δώρο έκανες στο αυτοκίνητό σου αυτά τα Χριστούγεννα;

6.261 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Εσύ πήρες δώρο στο αυτοκίνητό σου αυτά τα Χριστούγεννα; Αν ναι τι διάλεξες και πόσο πήγε το «μαλλί»;

Πήρατε δώρο για όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά όχι στο αυτοκίνητό σας; Μην ξεχνιέστε, μπορεί το δώρο να είναι για το αυτοκίνητο αλλά στην πραγματικότητα το χαίρεστε εσείς. Τι δώρο μπορείτε λοιπόν να του πάρετε;
Παλιό ή καινούργιο αυτοκίνητο δεν έχει σημασία, αν και ανάλογα με τον τύπο αυτοκινήτου, κάποια δώρα θα κάνουν μεγάλη διαφορά. Για παράδειγμα αν το αυτοκίνητο είναι τούρμπο, ένα πρόγραμμα στον εγκέφαλο θα το μεταμορφώσει, μειώνοντας την κατανάλωση και αυξάνοντας σημαντικά τις επιδόσεις. Αν μιλάμε για δώρα, αυτό είναι ΤΟ δώρο, αν και λίγο τσιμπημένο.

Στη λίστα με τα ακριβά δώρα ανήκει φυσικά και μία τετράδα ολοκαίνουργια λάστιχα, νέες ζάντες ή ακόμη και μία επένδυση με μεμβράνη για ριζική αλλαγή.

Κατεβαίνοντας ένα κλικ πιο κάτω σε τιμή, αρχίζει κανείς με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Στο άνω άκρο της κατηγορίας ένα σύστημα εντοπισμού GPS, στέλνει μονίμως ένα στίγμα της τοποθεσίας του αυτοκινήτου σας στο κινητό. Αν σας το κλέψουν θα το βρείτε σίγουρα. Κάποιες ασφαλιστικές προσφέρουν μάλιστα και έκπτωση όταν υπάρχουν τέτοια συστήματα.

Από κει και πέρα, ένα καταπληκτικό δώρο είναι ένα ρούτερ για αυτοκίνητο. Με μία κάρτα (καρτοκινητού ή συμβόλαιο) 4G έχεις και μοιράζεις WiFi στο αυτοκίνητο για όλους τους επιβάτες ώστε να συνδέσουν τα τάμπλετ τους και τις άλλες συσκευές στο ίντερνετ. Ειδικά για μεγάλα ταξίδια, είναι ιδανικό.

Στα φθηνότερα γκάτζετ που μπορείτε να πάρετε για το αυτοκίνητό σας βρίσκετε συσκευές σύνδεσης με τη θύρα ODB2 και σύνδεση USB, WiFi ή πιο απλά με Bluetooth. Το κόστος είναι από 10 ως και 100 ευρώ, ανάλογα με τις δυνατότητες που στα ακριβότερα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να σβήνονται τα μηνύματα λάθους. Οι πιο απλές συσκευές είναι μόνο διαγνωστικές, αλλά σε συνδυασμό με εφαρμογές για το κινητό, μπορείτε να εμπλουτίσετε την οδηγική εμπειρία με στοιχεία που βελτιώνουν την απόδοση και οικονομία.

Φυσικά δώρα για το αυτοκίνητο υπάρχουν και φθηνότερα. Ένα νέο σετ πατάκια, μία περιποίηση χρώματος με γυάλισμα, ένα σετ μεμβράνες για το καλοκαίρι είναι μόνο μερικές ιδέες.

Εσείς πήρατε δώρο στο αυτοκίνητό σας αυτά τα Χριστούγεννα; Αν ναι πόσα λεφτά διαθέσατε και τι είδους δώρο πήρατε; Ηλεκτρονικό, εμφάνισης, ή περιποίησης; 

Toyota
moto