Τιμές νέου Audi Q8 στην Ελλάδα

47.247 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2018)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi ξεκινά την εμπορική διάθεση του νέου Q8, της ναυαρχίδας των SUV της μάρκας, που διαθέτει σπορτίφ χαρακτήρα και δυναμική εμφάνιση, ως απόρροια και της έντονα κεκλιμένης οροφής.

Στην καρδιά του καλοκαιριού σας είχαμε ανακοινώσει τις πρώτες τιμές του ολοκαίνουργιου Audi Q8 για την αγορά της Γερμανίας. Σήμερα, η επίσημη αντιπροσωπεία της premium μάρκας στη χώρα μας ανακοίνωσε την τιμή της πρώτης έκδοσης που θα διατεθεί στο αγοραστικό κοινό.
 

Ο λόγος για την έκδοση 50 TDI MHEV quattro tiptronic, η οποία εφοδιάζεται με τον V6 TDI κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λτ. με ισχύ 286 ίππων, που συνεργάζεται με το αυτόματο tiptronic κιβώτιο 8 σχέσεων, και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 σε 6,3 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική τα 232 χλμ./ώρα. Το κόστος κτήσης της έκδοσης λανσαρίσματος αρχίζει από τις 96.360 ευρώ.

Τέλος, σημειώνουμε πως στο νέο Audi Q8 ενσωματώνεται ήπια υβριδική τεχνολογία 48 Volt, που απαρτίζεται από μια μπαταρία λιθίου και μια γεννήτρια η οποία θα επιτρέπει στο μοντέλο να έχει τον κινητήρα ανενεργό σε ταχύτητες από 22 μέχρι 160 χλμ./ώρα (αρκεί ο οδηγός να μην πατάει γκάζι), ενώ κατά την διάρκεια του φρεναρίσματος, ανακτώνται μέχρι και 12 kW ισχύος.

VW LEASEPRO
test center