• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποκαλύπτεται το νέο MPV της Ford, το S-MAX, στην τελική του μορφή, διαθέτοντας σπορτίφ χαρακτήρα κι επιθετική εμφάνιση.

Για το μηχανικό κομμάτι του μοντέλου παραγωγής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε (εδώ εικονίζεται το πρωτότυπο Ford S-MAX), όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον νέο 1,5 λτ. EcoBoost των 180 ίππων.

Στο εσωτερικό του πρωτοτύπου Ford S-MAX εντυπωσίαζε το σαλόνι, καθώς είχε σπορ καθίσματα, οθόνες τοποθετημένες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, ενώ εξοπλιζόταν και με το σύστημα Ford Sync.

Το 2014 το νέο Ford S-MAX

9.564 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/9/2013

Μια νέα αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα του MPV S-MAX της Ford αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά που θα υιοθετήσει το μοντέλο παραγωγής.

 
Λίγο καιρό πριν, στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, η Ford παρουσίασε το νέο πρωτότυπο S-MAX, που μαγνήτισε τα βλέμματα με τους μεγάλους χώρους, αλλά και το δυναμικό prestige, που δεν θυμίζει τα παλιά πολυμορφικά οχήματα.

Τώρα λοιπόν εξασφαλίσαμε αποκλειστικά μια ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία του νέου μοντέλου παραγωγής, την οποία έστειλαν οι κατάσκοποί μας και μάς αποκαλύπτει ότι κι η τελική μορφή του αυτοκινήτου υιοθετεί το έντονα σπορτίφ προφίλ του πρωτοτύπου. Επίσης, διαθέτει αρκετές επιθετικές γραμμές σε όλο το αμάξωμα, προσφέροντάς του μια σύγχρονη και δυναμική εμφάνιση.

Για το μηχανικό κομμάτι δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε, όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον νέο 1,5 λτ. EcoBoost των 180 ίππων, ο οποίος είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια της οικονομικής σειράς κινητήρων της Ford.

Τέλος, στο εσωτερικό του πρωτοτύπου να θυμίσουμε ότι εντυπωσίαζε το σαλόνι, καθώς είχε σπορ καθίσματα, οθόνες τοποθετημένες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, ενώ εξοπλιζόταν και με το σύστημα Ford Sync. Επιπλέον, τα καθίσματα διέθεταν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι μπορούσαν να «παρακολουθούν» την υγεία των επιβατών (σφυγμούς κλπ.) και τα στατιστικά ν απεικονίζονται στην κεντρική οθόνη του οχήματος.

Τέλος, όπως έχει ανακοινωθεί, το λανσάρισμα του νέου Ford S-MAX προβλέπεται να γίνει το ερχόμενο έτος.

Tags: FORD S-MAX