Το Best Car 2019 ΕΡΧΕΤΑΙ!

7.291 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο διαγωνισμός Best Car για το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς έχει γίνει πλέον θεσμός στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πάνω από 40.000 μοναδικοί συμμετέχοντες-αναγνώστες του AutoΤρίτη θα ψηφίσουν για το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και θα κερδίσουν 3 από αυτά για 6 ολόκληρους μήνες. Είστε έτοιμοι;

Ο διαγωνισμός - θεσμός για την ανάδειξη του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς ονομάζεται Best Car by AutoΤρίτη, αφού είναι ο διαγωνισμός αυτοκινήτου με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ελλάδα. Μάλιστα την φετινή χρονιά ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Πάνω από 40.000 μοναδικοί συμμετέχοντες - όλοι εσείς οι αναγνώστες και χρήστες του AutoΤρίτη- ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο που ήρθε στην ελληνική αγορά ή παρουσιάστηκε στο εξωτερικό μέσα στην χρονιά. Το νούμερο των συμμετοχών είναι εντυπωσιακό για διαγωνισμό στην Ελλάδα και αν μη τι άλλο δικαιολογημένα όλη η αγορά αυτοκινήτου έχει στραμμένη την προσοχή της στην κρίση του αγοραστικού κοινού και στα αποτελέσματα του διαγωνισμού κάθε χρονιά…

Χρόνος διεξαγωγής
Αρχικά, η προ-ανακοίνωση του διαγωνισμού ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες ψηφίζουν ποια από τα νέα μοντέλα της χρονιάς που συμμετέχουν στο Best Car επιθυμούν να περάσουν στη 2η φάση. Η 2η φάση του διαγωνισμού συμπίπτει με την Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες. Τέλος, η κλήρωση των μεγάλων τυχερών του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα αυτοκίνητο για ένα ολόκληρο χρόνο και ξεχνούν service, ασφάλεια και τέλη ανακοινώνονται στα μέσα Ιανουαρίου, στην τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού Best Car στον οποίο δίνονται τα βραβεία στους νικητές.

Τρόπος διεξαγωγής
Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται με δύο τρόπους: 1 Ηλεκτρονικά, μέσα από ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του www.autotriti.gr του No1 site αυτοκινήτου στην Ελλάδα  (με 1.200.000 επισκέπτες κάθε μήνα). 2. Μέσω ειδικού εντύπου που μοιράζεται στους 80.000 επισκέπτες της  Έκθεσης Αυτοκινήτου που διοργανώνεται στην Αθήνα, όπου κάθε αναγνώστης – χρήστης (άνω των 18 ετών και με έγκυρη άδεια οδήγησης) έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής (γι αυτό και το νούμερο των 40.000 συμμετοχών είναι άκρως εντυπωσιακό μα ταυτόχρονα και αντιπροσωπευτικό δείγμα των προτιμήσεων-επιλογών του ελληνικού αγοραστικού κοινού).

Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν
Στην ψηφοφορία Best Car by AutoΤρίτη θα συμμετέχουν στην πρώτη φάση διεξαγωγής όλα τα νέα μοντέλα που ήρθαν ή παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά μέσα στο 2018. Μοντέλα από όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτου, τα οποία ξεχωρίζουν με την τεχνολογία, την εμφάνιση, την ποιότητα, τους κινητήρες, το value for money χαρακτήρα, του χώρους, την οδική τους συμπεριφορά ή ο,τιδήποτε άλλο μέσω του οποίου καταφέρνουν να κερδίσουν την προτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Οι κατηγορίες βράβευσης
- ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
- ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
- ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
- ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
- ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
- ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
- ΤΟ BEST VALUE FOR MONEY ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
- Η ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
- Η ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
- Η ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ
- Η ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ
- Η ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ
- ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SUV ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
- ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΧΩΝ

Τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα* θα είναι φέτος τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού αφού επιπλέον θα κληρωθούν πολλά ακόμη Top και χρήσιμα δώρα για το αυτοκίνητό σας, από top ελληνικές επιχειρήσεις - δωροθέτες που συμμετέχουν στο Best Car 2019! 

*Τα μοντέλα που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας ασφάλειες, φόρους, τέλη, service και χαράτσια θα ανακοινωθούν αμέσως με την έναρξη του διαγωνισμού Best Car.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
4green