Η Σωτηρία ήταν μια από τις μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού Best Car 2018, με έπαθλο ένα Skoda Karoq.

Ο Παύλος Ιωαννίδης, νικητής του διαγωνισμού Best Car by ΑutoΤρίτη στην παραλαβή του δώρου του, ενός ολοκαίνουριου Jeep Compass 1,4 λτ. 140 ίππων Longtitude.

Ο Αναστάσιος Αλεφραγκής παρέλαβε ένα ολοκαίνουργιο Opel Grandland X με τον 1.600άρη turbo diesel κινητήρα ισχύος 120 ίππων στα πλαίσια του Best Car 2018.

O κ. Ρηγόπουλος μαζί με τη συζύγό του, κ. Γιαννάτου παρέλαβαν το Audi Q2 το οποίο και κράτησαν για έναν ολόκληρο χρόνο!

O κ. Μανούσος, ένας εκ των τριών τυχερών της κλήρωσης του Best Car 2017, παρέλαβε το Nissan Micra το οποίο κράτησε για ένα χρόνο.

Ο νικητής του διαγωνισμού κ. Μουζάκης και η σύζυγός του δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που κέρδισαν το Citroen C3 στο Best Car 2017.

Το νέο Ford Fiesta ST περιμένει τον τυχερό αναγνώστη που θα το κρατήσει στην κατοχή του για μισό χρόνο.

Οι νικητές των προηγούμενων διαγωνισμών Best Car κέρδισαν από ένα αυτοκίνητο για ένα ολόκληρο χρόνο!

7.305 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα ξεχωριστά δώρα για όσους συμμετάσχουν-ψηφίσουν για την ανάδειξη του BEST CAR 2019
Μεγάλα, ωραία και αληθινά (σαν τα καλά όνειρα), τα δώρα του φετινού Best Car ! Για άλλη μία χρονιά κορυφαία μοντέλα αυτοκινήτου θα προσφερθούν στους μεγάλους νικητές, ενώ η λίστα των δώρων, φέτος και μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!

Μέχρι στιγμής, χρήσιμα και επώνυμα δώρα για το αυτοκίνητο (παιδικά καθίσματα, συναγερμοί, LPG Κιτ υγραερίου, ελαστικά, αξεσουάρ, μέχρι πρόγραμμα ασφάλισης και βιολογικοί καθαρισμοί αυτοκινήτων), θα προσφερθούν, φέτος, από TOP επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών αυτοκινήτου! Μείνετε συντονισμένοι στο Auto Τρίτη και στο autotriti.gr (αρχές Οκτώβρη θα ανακοινωθεί η πλήρης λίστα με τα σημαντικά και χρήσιμα δώρα του Best Car 2019)!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

home pro
test center