To πακέτο έχει την ονομασία Missuro.

Στον τομέα της ισχύος, ο ίδιος ο οίκος ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή.

To Infiniti QX60 της Larte Design

1.381 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Πολύ επιθετική εμφάνιση έδωσε στο Infiniti QX60 η Larte Design μέσω του πακέτου που ετοίμασε με το όνομα Missuro. Δείτε τι προσφέρει.

Mετά από τα ειδικά βελτιωτικά πακέτα που παρουσίασε για το Infiniti QX50 και την Maserati Levante τους τελευταίους μήνες, η Larte Design αποφάσισε να προσφέρει απλόχερα την φροντίδα της και για το Infiniti QX60.

To πακέτο της έχει την ονομασία Missuro και περιλαμβάνει στο εμπρός μέρος νέο προφυλακτήρα μαζί με σπορ διαχύτη νέας σχεδίασης που κάνει την εμφάνιση του μοντέλου πιο «πιστάδικη», φώτα ομίχλης που τώρα ενσωματώνονται στους πλαϊνούς αεραγωγούς, νέας σχεδίασης γρίλια σε σχήμα V και το έμβλημα του οίκου.
 
Στο πίσω μέρος, ο νέος προφυλακτήρας φέρει τώρα πάνω του δύο διπλές απολήξεις του Remus συστήματος εξάτμισης σε χρώμα chrome ή μαύρο και νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα.

Στον τομέα της ισχύος, ο ίδιος ο οίκος ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Αυτό σημαίνει πως κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V6 κινητήρας 3,5 λίτρων με απόδοσης 300 άλογα και 366 Νm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματο CVT κιβώτιο.

Πώς σας φαίνεται;
 
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center