Το Kia EV9 δοκιμάζεται στο Nurburgring

Το Kia EV9 δοκιμάζεται στο Nurburgring

1.739 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

Το Kia EV9 είναι το νέο ηλεκτρικό SUV μοντέλο της νοτιοκορεάτικης φίρμας και δε γίνεται να μην τραβήξει όλα τα βλέμμα -και τους κατασκοπευτικούς φακούς- πάνω του. Αυτή τη φορά πιάστηκε στα «πράσα» να δοκιμάζεται στην πίστα του Nurburgring.

Το Kia EV9 πιάστηκε στα «πράσα»

Το Kia EV9 θα αποτελεί το μεγάλο SUV στη γκάμα της εταιρείας, με τρεις σειρές καθισμάτων, επεκτείνοντας τις ηλεκτρικές επιλογές στη γκάμα. Παλαιότερα είχαμε δει τους ανθρώπους της μάρκα να πραγματοποιούν εξαντλητικές δοκιμές στο ηλεκτρικό crossover και τώρα, έρχονται στην επιφάνεια οι φωτογραφίες από τις δοκιμές στην «πράσινη» κόλαση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παρόμοια boxy στιβαρή σχεδίαση με το πρωτότυπο

Το EV9 που βλέπουμε στις φωτογραφίες διαθέτει την ίδια boxy, στιβαρή σχεδίαση που είχαμε δει για πρώτη φορά στο πρωτότυπο, αλλά με λίγες περισσότερες καμπύλες. Στο μπροστινό μέρος, παρατηρούμε πως τα φωτιστικά σώματα έχουν κατακόρυφο προσανατολισμό και βρίσκονται εκτοπισμένα στις άκρες της μάσκας. Μιλώντας για αυτήν, έχει μία φαρδιά και ορθογώνια σχεδίαση, ενώ υπάρχει ένα αντίστοιχο άνοιγμα στο κάτω μέρος. Στο προφίλ του μοντέλου , παρατηρούνται οι απλές και λιτές γραμμές που σχηματίζουν κάθετες γωνίες. Καταλήγοντας στο πίσω μέρος, διατηρείται το ίδιο στυλ με το υπόλοιπο αμάξωμα, με το παρμπρίζ να σχηματίζει σχεδόν κάθετη γωνία και τα φωτιστικά σώματα να πλαισιώνουν τη θύρα του πορτμπαγκάζ.
 

Μία γεύση από το εσωτερικό

Παρόλα αυτά, οι κατασκοπευτικές λήψεις των φωτογράφων μας δίνουν και μία γεύση από το εσωτερικό του μοντέλου. Σε αυτό βλέπουμε μία οθόνη χαμηλού προφίλ να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, ενώ μία άλλη βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα με διάταξη πορτραίτου. Το μοντέλο παραγωγής από ότι φαίνεται, θα χάσει  το μονοάκτινο, ορθογώνιο τιμόνι που είχαμε δει στο πρωτότυπο.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA