Έναν χρόνο και 10.000 υπογραφές μετά, αυτή είναι η μορφή του εκατομμυριοστού Mazda MX-5.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έναν χρόνο και 10.000 υπογραφές μετά, αυτή είναι η μορφή του εκατομμυριοστού Mazda MX-5.

Το MX-5 μαζεύει υπογραφές

3.483 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2017)

27 χρόνια μετά το λανσάρισμά του και μετά από τέσσερις γενιές, το MX-5 έφτασε το ένα εκατ. αντίτυπα και προκειμένου να το γιορτάσει η Mazda παρουσίασε το εκατομμυριοστό αντίτυπο σε 35 εκθέσεις και ζήτησε από το κοινό να υπογράψει επάνω του.

Για να γιορτάσει τα 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας του MX-5 και το ένα εκατ. αντίτυπα του μοντέλου η Mazda αποφάσισε το εκατομμυριοστό αντίτυπο να το βγάλει σε «περιοδεία».

Έτσι ήταν το ίδιο αυτοκίνητο όταν βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον Απρίλιο του 2016.

Έτσι ήταν το ίδιο αυτοκίνητο όταν βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον Απρίλιο του 2016.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτή η περιοδεία περιελάμβανε την επίδειξη του μοντέλου σε 35 εκθέσεις ανά τον κόσμο στις οποίες το κοινό είχε την ευκαιρία να βάλει την υπογραφή του πάνω στο αυτοκίνητο. Συνολικά υπέγραψαν το αυτοκίνητο 10.000 άνθρωποι, κάτι που το μετέτρεψε σε ένα είδος έργου τέχνης και ένα χρόνο μετά την παραγωγή του το συγκεκριμένο MX-5 δε θυμίζει σε τίποτα αυτό που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.Ένα αυτοκίνητο όπως το MX-5 είναι ο ορισμός του όχι πολύ δυνατού αλλά διασκεδαστικού αυτοκινήτου και πρόκειται για μια συνταγή που κατά τα φαινόμενα μιλάει κατΆ ευθείαν στην καρδιά του κοινού, ειδικά αυτού που δεν ενδιαφέρεται απλά να μετακινηθεί αλλά αυτού που αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο και ως διασκέδαση. ¶λλωστε το MX-5 δεν είναι γρήγορο στις ευθείες, είναι όμως άκρως διασκεδαστικό στις στροφές.
 
Το πιο εντυπωσιακό, πέρα από το ότι 27 χρόνια μετά το αρχικό του λανσάρισμα το MX-5, παρά την εξέλιξή του, συνεχίζει να διέπεται από τις ίδιες αρχές είναι ότι το βάρος του συνεχίζει να είναι εξαιρετικά χαμηλό. Για την ακρίβεια, η Αμερικάνικη έκδοση ζυγίζει 989 κιλά ενώ η Ευρωπαϊκή κατεβαίνει ακόμα χαμηλότερα και ζυγίζει 975 κιλά. Η επιμονή στη λογική του πολύ χαμηλού βάρους, σε μια εποχή όπου κυριαρχούν τα βαριά και ογκώδη SUV, είναι αξιέπαινη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test