4 φωτογραφίες »

To RS6 Avant της Mansory

1.808 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2020)

Η Mansory ανακοινώνει πως θα μπει στον χορό της βελτίωσης για τα μοντέλα της Audi. To RS6 Avant είναι μια καλή αρχή.

H Mansory έχει βάλει στόχο να αυξήσει τα βελτιωτικά πακέτα που διαθέτει για τα μοντέλα της Audi και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει, ετοιμάζοντας μια βελτίωση για το νέο RS6 Avant.

H εταιρεία ετοίμασε ένα ολοκληρωμένο bodykit για το μοντέλο που αποτελείται από νέους μεγάλους διαχύτες εμπρός και πίσω, δύο αεροτομές (μία στο τέλος της οροφής και μια στο κάτω μέρους του πίσω παρμπρίζ, νέο ανθρακονημάτινο καπό, καινούριες 22άρες σφυρήλατες ζάντες, νέες ποδιές και μικρές αλλαγές στην σχεδίαση των δύο προφυλακτήρων.

Η Mansory αναφέρει πως ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων αποδίδει πλέον 730 άλογα και 1.000 Nm ροπής, την στιγμή που στην εργοστασιακή του έκδοση, η ισχύς δεν ξεπερνά τα 600 άλογα και τα 800 Nm ροπής. Λεπτομέρειες σχετικά με το πώς κατάφερε να αυξήσει την ιπποδύναμη του μοτέρ δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα με εξαίρεση πως το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με νέο σύστημα εξάτμισης με νέου σχήματος απολήξεις. Όσον αφορά στις επιδόσεις, το RS6 Avant της Μansory μπορεί να πετύχει τα 100 χλμ./ώρα από στάση μέσα σε 3,2 δευτερόλεπτα, 4 δέκατα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από το εργοστασιακό.

Η καμπίνα από την πλευρά της έχει αναβαθμιστεί με εκτενή χρήση απλού δέρματος και Αlcantara σε κάθε επιφάνεια από τα καθίσματα και το ταμπλό μέχρι τις θύρες και την οροφή.
 

Mercedes
moto