Tο ανανεωμένο Hyundai Bayon ήρθε με νέα LED μπάρα και 10άρα οθόνη!
9 Φωτογραφίες »

Tο ανανεωμένο Hyundai Bayon ήρθε με νέα LED μπάρα και 10άρα οθόνη!

19.156 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2024)

- Φρεσκάρισμα για το μικρό SUV της Hyundai.
- Μεγάλωσε τη LED μπάρα και πρόσθεσε νέα χρώματα και ζάντες.
- Στάνταρ η οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment.
- Πιθανότατα με τις ίδιες επιλογές στους κινητήρες.

Φρεσκάρισμα για το μικρό SUV της Hyundai

Στην ανανέωση του Bayon προχώρησε η Hyundai. Η κορεατική μάρκα φρέσκαρε την εμφάνιση του μικρού της SUV προσθέτοντας σε όλο το πλάτος του μπροστινού μέρους τη LED φωτιζόμενη μπάρα, διαφοροποίησε τη μάσκα, ενώ προχώρησε σε αλλαγές και στην καμπίνα, όπου δεσπόζει στάνταρ μία οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment.

Μεγάλωσε τη LED μπάρα και πρόσθεσε νέα χρώματα και ζάντες

Μπαίνοντας απ' ευθείας στο κυρίως θέμα, το ανανεωμένο Hyundai Bayon ξεχωρίζει πλέον από τη LED φωτιζόμενη μπάρα στο μπροστινό μέρος, όπου πλέον καλύπτει όλο το πλάτος του αμαξώματος σε αντίθεση με το προ ανανέωσης Bayon, που «κάθονταν» μόνο στα δύο άκρα. Υπάρχουν επίσης μερικές μικρές αλλαγές στους δύο προφυλακτήρες αλλά και τη μάσκα, κάνοντας πιο στιβαρό στο μάτι το κορεατικό SUV. Οι άνθρωποι της Hyundai έχουν προσθέσει στην γκάμα των τροχών 16 και 17 ιντσών, νέα σχέδια, ενώ διατίθενται συνολικά εννέα εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων χρωμάτων (Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl). Προαιρετικά είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα διχρωμίας με μαύρη οροφή.

Στάνταρ η οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Hyundai Bayon έρχεται με τη σειρά του αναβαθμισμένο. Ο σημαντικότερος παράγοντας αυτού είναι η οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, που πλέον είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού για ολόκληρη την γκάμα των εκδόσεων. Όπως και πριν την ανανέωση έτσι και μετά, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών παραμένει παρών, ωστόσο σε αντίθεση με την οθόνη του infotainment είναι προαιρετικός. Να σημειωθεί πως το σύστημα πλοήγησης του Bayon μπορεί επίσης να δέχεται ασύρματες ενημερώσεις (Over-the-Air). Οι αναβαθμίσεις στην καμπίνα ολοκληρώνονται με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, για τις ανάγκες του οποίου πλέον χρησιμοποιούνται LED λάμπες.

Πιθανότατα με τις ίδιες επιλογές στους κινητήρες

Η Hyundai δεν έκανε καμία αναφορά στα κινητήρια σύνολα με τα οποία θα εξοπλίζεται το ανανεωμένο, Bayon. Έτσι, αν η γκάμα των κινητήρων παραμείνει ως έχει τότε το μοντέλο στην βασική του έκδοση θα προσφέρεται με τον 1,2 λτ. ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης που προσφέρει 84 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.  Πρώτη τούρμπο επιλογή θα είναι ο 1,0 T-GDi κινητήρας που αποδίδει 100 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, όσο και με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7DCT. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ο ήπια υβριδικός κινητήρας 1,0 λτ.T-GDi 48V σε δύο εκδοχές, 100 ή 120 ίππων, o οποίος μπορεί να συνδυαστεί με το έξυπνο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (6 iMT) ή με το αυτόματο 7-τάχυτο διπλού συμπλέκτη (7DCT).

Συνέχεια του άρθρου >>>
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center